Dupa ce am fost tratat cu spatele la AutoFerrara in Braila si nici prin gand nu mi-a trecut sa ma duc la AutoParma Galati, mi-am indreptat atentia spre Focsani. Am sunat azi dimineata si am intrebat de revizie. M-am programat tot azi la ora 2. Am ajuns la 1:40 si nu am asteptat deloc. Schimb ulei&filtru si filtru de aer. 295RON toata afacerea cu tot cu manopera. In 45 de min era gata. Personalul foarte amabil si cu raspuns la orice intrebare. Mi-au facut si un test la trenul de rulare, amortizoarele spate dar in special cel de pe stanga sunt pe duca. Am 17000km acum si i-a prins bine uleiul nou Mobil 1 5W40 (ulei acceptat in reteaua Fiat, asa cum stiam deja si cum mi s-a spus si la telefon cand am facut programarea). Per total mi-a placut si recomand cu caldura daca locuiti in zona sau daca va este usor/convenabil sa ajungeti. Este un service asa cum ar trebui sa fie: onest, transparent si rezonabil.
Page 1 of 1
Service Autotivoli Dealer autorizat Focsani
Posted 20 October 2009 - 04:20 PM
Extras din Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata la 10.12.1948 de catre Adunarea Generala a O.N.U.:
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Posted 06 January 2010 - 10:10 AM
da sigur dar cum au pret pe ora la mine au tras de timp enervat de mult
Posted 06 January 2010 - 11:11 AM
Toate service-urile au pret pe ora
Extras din Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata la 10.12.1948 de catre Adunarea Generala a O.N.U.:
Articolul 19.
Articolul 19.
Posted 02 February 2012 - 08:25 AM
Si eu am fost pe la ei si am fost multumit . Au preturi decente , trebuie sa tinem seama ca emit factura spre deosebire de alte service-uri si atunci din start sunt cu 24% mai scumpi . La momentul cand am fost eu prin 2009 erau chiar curiosi si au pus masina pe tester pentru ca nu prea le-a intrat punto cu motor de 1.1 prin service . M-am ales cu o diagnoza gratis la motor . Acum vad ca aduc si masini S H printre care au si un Stilo dragut . Cred ca ma bag la el .
Share this topic:
Page 1 of 1

Help