Salut,
Suna la numarul: 0729-443-764 D-nul Ionut numai stiu celalalt nume. Suna si intraba de pret si sa ti se faca o programare. Chiar te rog sa postezi care a fost raspunsul celor de la AutoGenova. Eu m-am dus numai la ei si au fost foarte prompti. Una peste alta multumit.
Scurgeri De Antigel In Interior
Posted 21 February 2010 - 12:06 AM
Cip depinde din ce cauza curge antigel in interior.........daca e de la o conducta si se poate repara fara sa dea bordul jos e bine.........dar daca e de la calorifer atunci obligatoriu trebuie dat jos bordul si schimbat caloriferul..........dureaza vreo 6 ore smecheria asta si e de munca o gramada.
Posted 01 June 2010 - 07:08 AM
Deci cum ati rezolvat problema cu oringurile alea? La mine cred ca s-a rezolvat de la sine ca nu mai curge. Nu stiu cum, probabil nu se mai dilata tevile alea atat de mult ca asta iarna fiind mai mica diferenta de temperatura intre cald si rece sau poate pur si simplu s-a strans suficienta mizerie acolo cat sa obtureze scurgerea respectiva pe la oringuri.
Sunt constient ca nu va tine mult dar nici nu-mi vine sa duc masina in service sa fie maltratata prin demontarea bordului. De aceea va rog sa-mi spuneti si mie cum ati rezolvat-o voi. Sau poate ar trebui sa incerc si eu la Ploiesti?
Sunt constient ca nu va tine mult dar nici nu-mi vine sa duc masina in service sa fie maltratata prin demontarea bordului. De aceea va rog sa-mi spuneti si mie cum ati rezolvat-o voi. Sau poate ar trebui sa incerc si eu la Ploiesti?
This post has been edited by ventus: 01 June 2010 - 07:08 AM

Sign In
Register
Help

MultiQuote