Scurgeri De Antigel In Interior
Posted 20 February 2010 - 08:03 PM
Suna la numarul: 0729-443-764 D-nul Ionut numai stiu celalalt nume. Suna si intraba de pret si sa ti se faca o programare. Chiar te rog sa postezi care a fost raspunsul celor de la AutoGenova. Eu m-am dus numai la ei si au fost foarte prompti. Una peste alta multumit.
Posted 21 February 2010 - 12:06 AM
Posted 22 February 2010 - 09:43 AM
Dar au camera de asteptare cu geam?? Ptr. ca eu de fiecare data am lasat masina si am luat-o la sfarsitul zilei.
Posted 01 June 2010 - 07:08 AM
Sunt constient ca nu va tine mult dar nici nu-mi vine sa duc masina in service sa fie maltratata prin demontarea bordului. De aceea va rog sa-mi spuneti si mie cum ati rezolvat-o voi. Sau poate ar trebui sa incerc si eu la Ploiesti?
This post has been edited by ventus: 01 June 2010 - 07:08 AM
Posted 10 August 2010 - 11:59 AM
Posted 13 August 2010 - 11:05 PM
Posted 16 September 2010 - 08:14 PM
Aceiasi problema am avut si eu,scurgere de antigel langa pedala de acceleratie si mi-au dat bordul jos ptr a schimba caloriferul de incalzire,dar a fost in garantie asa ca nu a fost o problema financiara pentru mine, dar problema este ca de cand au umblat la bord cam scartie.Profesionisti nu gluma, dar macar nu mai curge antigelul.
Bafta!
Posted 07 November 2010 - 01:09 AM
M as baga singur sa scot garniturile alea de acolo(sper sa gasesc sa cumpar la autoitalia).Dar cine stie,poate dupa ce am strans imbusul ala n o sa mai curga.
Posted 07 November 2010 - 06:57 PM
poza cu tevile
Attached File(s)
-
07112010.jpg (311.3K)
Number of downloads: 118
Posted 10 November 2010 - 01:02 PM
Posted 10 November 2010 - 02:54 PM
Stau si ma gandesc Cip, daca am facut bine ca am pus si acele oringuri de alama . Ce rol au acele garnituri de alama? M am tot uitat pe mai multe forumuri dar nimeni nu zice nimic de aceste garnituri de metal,ci doar de cele de cauciuc. Intai le a pus pe cele metalice,iar la mijloc pe cele de cauciuc. O parere,un sfat va rog referitor la necesitatea montarii in plus a acelor oringuri de metal.
Sa va faceti o idee...
Attached File(s)
-
Imag0014.jpg (69.7K)
Number of downloads: 106 -
Imag0013.jpg (114K)
Number of downloads: 105
Posted 10 November 2010 - 05:31 PM
Posted 10 November 2010 - 06:54 PM
Multumesc de raspuns. Eu imi faceam probleme ca va curge pe deasupra garniturii de metal...intelegi ce zic.. in sensul ca intre ea si buza de la teava de lichid nu este nimic care sa opreasca curgerea,buza de sus.
Iar referitor la mecanic,crede-ma ca nu a mai desfacut asa ceva,dar este foarte priceput.Daca vrei imi lasi o adresa de mail telefon ceva si iti dau nr de telefon al baiatului.
Din ce am vazut eu acolo a umblat si la motor,unde intra tevile in habitaclu,nu stiu ce a bajbait pe acolo, iar lichidul de racire nu l a scos pe tot din instalatie ,ci doar ce era in calorifer a scos furtunul de la vasul de expansiune si a bagat aer inauntru ,scotand intr-o sticla ce era in caloriferul masinii.Eu asta am vazut. Restul ce a facut acolo jos nu prea am vazut mult, ai vazut si din poze, cu o un cap mai mare de surubelntai a fortat usor pana a iesit teava din mufa ei.Oricum nu am citit in ochii lui semne de chinuiala fizica.Deci sunt usor de scos doar daca ai un pic de dexteritate. bafta
Apropo ciudat ca pe masina nu au pus oringurile astea de metal. Mai ales ca ei le si comercializeaza. Poate a uitat un turcalete sa puna la masina mea, eu stiu?
Foloseste butonul "EDIT" atunci cand publici la intervale scurte de timp.
This post has been edited by BC-92-EDI: 10 November 2010 - 07:01 PM
Posted 10 November 2010 - 08:16 PM
Posted 11 November 2010 - 03:58 PM
Posted 07 December 2010 - 01:11 PM
Cip, on 10 November 2010 - 05:31 PM, said:
Si mie au reusit sa mi le schimbe la albea star fara sa desfaca bordul; e drept ca s-au chinuit putin ca-i pozitia nasoala; dar am scapat mult mai repede si mai ieftin ca la reprezentanta.
Posted 03 January 2011 - 01:44 AM
ventus, on 21 October 2009 - 07:26 AM, said:
Am fost la un control la service-ul Fiat de pe bd. 1 Decembrie 1918 si dupa un scurt control mi s-a spus ca ar fi vorba de oringurile de la calorifer care ar trebui inlocuite. Am intrebat cum se poate remedia si am aflat cu stupoare ca desi nu au oringurile pe stoc, ma pot programa pt reparatie, care dureaza vreo 2-3 zile si ar costa in jur de 1400 RONI. Uimit de cele auzite deoarece stiu ce inseamna un oring (oare chiar are Albea asa ceva la calorifer???)si intreband de ce costa asa scump mi s-a spus ca trebuie dat bordul jos.
Avand inca nelamuriri asupra celor ce mi-au spus de la service as vrea sa cer si parerea celor care s-au mai confruntat cu problema asta.
Va multumesc.
Salut, am si eu un fiat albea din 2007 1.4 8v si la fel imi picura antigel pe pedala de acceleratie
Posted 04 January 2011 - 03:04 PM
Posted 07 January 2011 - 09:40 AM
Trebuia sa scriu pe forum referitor la cum am rezolvat eu problema (Albea 1.4 8V):
1. Se strica 3 perechi de bascheti din cauza antigelului. Se enerveava omu'
2. Se da aparatoarea aia de plastic de sub volan, de unde se regleaza pozitia volanului. 3 suruburi
3. Se desface cuplul volan pt. a aveam mai mult spatiu de extragere al caloriferului. (dati un semn cu un marker la pozitie pe cupla. Altfel o sa aveti supriza cu volanul stramb
4. Se desfac 2 suruburi (parca 2 erau) care prind partea de jos a bordului de cadrul metalic (un profil metalic-tot in zona volanului); astfel bordul de misca 2-3 cm tot pt. extragere calorifer
5. Se desface surubul care prinde conductele de Aluminiu cu caloriferul (partea de plastic). Eu am tinut fundul unei sticle de 5 L taiate pt. a aduna lichidul care va curge. max 0.75 L
6. Se extrage USOR caloriferul. Aici tine de dexteritate si nervi. Dar se poate.
7. Cele 2 garnituri erau terminate-crapate (in sectiune sunt cam dreptunghiulare). Eu nu am gasit in Medgidia decat garnituri mai mici ca diametru...si in sectiune cerc. Am luat 4, cam 2 lei am dat
si am montat 2 pe fiecare conducta.
8. Se monteaza totul. Atentie la pozitia cuplului volan (eu am mai desfacut de vreo 3 ori sa indrept volanul), se completeaza cu lichid antigel.
Costuri 2 lei. Timp cam 1 ora (cu tot cu alergat dupa garnituri). Chestia asta am facut-o prin septembrie. Restul baschetilor au scapat nevatamati.
Succes celor care vor face asta cu manuta lor. ... si sorry ca nu am postat mai devreme-as fi salvat mai multi bascheti
Posted 07 January 2011 - 10:14 AM
Posted 07 January 2011 - 03:27 PM
Salut Speed_CER,
Multumim pentru tutorial !
Cu siguranta vei ajuta pe multi dintre colegii care se confrunta cu aceasta problema !
Posted 17 January 2011 - 07:31 PM
Posted 10 February 2011 - 08:33 AM
yva, on 23 October 2009 - 09:55 AM, said:
Nu se da bordul jos. La mine curgea pe la garnitura dintre bucata de plastic si cele 2 tevi( intre ele este un surub cu ajutorul caruia se strange), aceasta garnitura este dintr-un fel de burete, care in timp cedeaza.
Sper sa va fie de folos.
Salut, si eu am aceeasi problema (am un fiat albea 2007, 1.3) si tot pe la buretele acela imi curge antigel. As avea cateva intrebari, daca nu deranjez: a trebuit sa faceti comanda separata pentru garnitura aceea din burete? si as mai dori numarul de tel al serviceu-lui din Brasov. Va multumesc.
Posted 24 February 2011 - 05:56 PM
Posted 01 March 2011 - 03:05 PM
Spor!
Posted 13 October 2011 - 02:58 PM
Zilele astea am avut si eu aceeasi problema.Am citit toate rezolvarile pe care le-ati postat dar ma gandesc si eu la una...sunt niste prafuri/granule care se baga in antigel atunci cand ai ceva fisurat pe sistemul de racire...Ce ziceti ar merge aceste prafuri/granule si in acest caz?Eu am folosit aceste prafuri/granule pe fosta masina (pierdeam antigel) si nu am mai avut probleme...dar in acest caz nu stiu ce sa fac.
Voi ce ziceti?
Salutari
1) Esti pe net
2) Esti pe FIAT CLUB
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
8) Daca ai zambit doar, acum sigur razi
Posted 14 October 2011 - 05:42 PM
Revin cu informatii noi.Granulele nu sunt bune pentru ca pot sa infunde pompa de apa...cel putin asa mi-a spus mecanicul care mi-a umblat la masina si ca ar fi bun un mastic,dar nu mai retin numele, petntru a etansa tevile de aluminiu cu plasticul acela.O sa incerc si daca da rezultate va anunt.
Salutari si toate cele bune
This post has been edited by mickey: 14 October 2011 - 05:43 PM
1) Esti pe net
2) Esti pe FIAT CLUB
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
8) Daca ai zambit doar, acum sigur razi
Posted 12 November 2011 - 04:40 PM
mickey, on 14 October 2011 - 05:42 PM, said:
Ai rezolvat problema ?