Eu am un Albea din 2007,a venit echipat cu alarma Meta System,nu am manual la ea.
Este bagata in silent mode si nu mai stiu cum sa o readuc la pozitia normala,are cineva vre-un manual sau ceva instructiuni de folosire???
Pe siteul lor nu gasesc nimic util.
Page 1 of 1
Alrma Originala Meta System Probleme sau nu cu alrma care vineechipata masina
Posted 27 October 2009 - 08:29 AM
Fiat Albea 1,4-77CP personal car
Suzuki Ignis 1.3-93CP VVT a fost odata
Sandero 1,4-75CP company car
Posted 27 October 2009 - 06:10 PM
http://www.setech.ro/instructiuni.php - incearca aici e distribuitorul de alarme MetaSystem in Romania sau eventual sa trimiti un mail la ei cu modelul de alarma. Succes.
Posted 27 October 2009 - 10:51 PM
AM trimis azi pe mail sa vedem daca raspund,oricum pe site la sectiuena download nu e nimica pus,mai este inca o firma in Romania cu aceeasi problema ,pe site se anunta ca sunt distribuitori si ca au suport tehnic si....nimic pus la sectiunea download.
Posted 29 October 2009 - 07:00 PM
Degeaba,nu am primis nici un raspuns la mail
.
Posted 16 November 2009 - 02:04 PM
Salut,
Poti sa incerci urmatoarea varianta. Tine o portiera deschisa si "joaca-te" cu telecomanda, apasa pe inchis, deschis (si ce alte butoane ai mai avea pe telecomanda) pana cand incepe sa piuie scurt.
Teoretic ar trebui sa reintre in normal. Cel putin asa se intampla la mine (eu am un Viper 350HV). Stiu ca nu are nici-o treaba Viper cu Meta dar nu ai ce strica daca incerci.
Numai bine!
Poti sa incerci urmatoarea varianta. Tine o portiera deschisa si "joaca-te" cu telecomanda, apasa pe inchis, deschis (si ce alte butoane ai mai avea pe telecomanda) pana cand incepe sa piuie scurt.
Teoretic ar trebui sa reintre in normal. Cel putin asa se intampla la mine (eu am un Viper 350HV). Stiu ca nu are nici-o treaba Viper cu Meta dar nu ai ce strica daca incerci.
Numai bine!
This post has been edited by 12volti: 16 November 2009 - 02:05 PM
Posted 24 June 2010 - 03:02 PM
bocancel, on 27 October 2009 - 08:29 AM, said:
Eu am un Albea din 2007,a venit echipat cu alarma Meta System,nu am manual la ea.
Este bagata in silent mode si nu mai stiu cum sa o readuc la pozitia normala,are cineva vre-un manual sau ceva instructiuni de folosire???
Incearca sa deschizi cu cheia de la contact capacul tablolui de sigarante,care se gaseste in partea stanga-jos a soferului...acolo eu am gasit un buton care activeaza si dezactiveaza alarma masinii daca tii apasat vreo 4 secunde.sper sa-ti foloseasca ajutorul meu.
Posted 02 July 2010 - 07:38 AM
http://www.setech.ro/instructiuni.php poate gasesti aici manualul.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help