== CLUB FIAT ROMANIA==: Mici Probleme Stilo - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Mici Probleme Stilo Am nevoie de maruntisuri si nu stiu unde le gasesc

#1 User is offline   Bogdan Chis 

• Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: STILO Coupe 1.2 16v
  • An: 2001

Posted 29 October 2009 - 12:42 PM

Va salut pe toti!

Asera am fost cu o amica sa ia un Fiat Stilo Coupe 1,2 16v.E foarte frumoasa masinuta si trebuie sa recunosc ca s-a comportat mult mai bine decat ma asteptam.Foarte bine se aseaza pe drum si mult mai bine filtreaza denivelarile decat un Golf 4 de exemplu.Servodirectia mi s-a parut putin cam imprecisa chiar daca era oprit modul city.

Acum lasand la o parte entuziasmul, de masinuta asta o sa ma ocup eu si un amic.Asa ca sper sa ma acceptati printre voi chiar daca am fost obraznic si nu am ascuns masina care o conduc adica BMW.Sper ca faptul ca activez pe BMW Club si prima mea dragoste a fost si ramane marca bavareza nu v-a supara pe nimeni si o sa primesc din partea voastra suportul necesar pt intretinerea acestei masinute.

Ca prima faza as vrea sa stiu de unde pot sa imi procur fel de fel de plastice care lipsesc.De exemplu capacul de la baterie si sigurante din compartimentul motor,rotita de reglaj de la suportul lombar la scaunul soferuli,oglinda retrovizoare din centru care este crapata, oglinda dreapta,care nu merge de loc pt ca a fost lovita si nu am avut timp aseara sa o desfac sa vad care e situatia.

Pe langa asta nu am inteles prea bine care e situatia cu filtrul de benzina.Din cate am inteles e in pompa de benzina sau gresesc?Nu trebuie schimbat sau ce fel de filtru e pt ca la BMW,si multe alte marci se schimba la maxim 15.000 km?

As vrea sa stiu daca este undeva vre-un manual de service inafara de eLearn care mi s-a parut destul de slabut.De aseamenea am nevoie de un "User Manual" si eventual un link pt descrierea pieselor de schimb cum de exemplu este pt BMW www.realoem.com .

Va multumesc anticipat deocamdata si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!
KABOOM!!!
0

#2 User is offline   cris 

• Model: STILO
  • An: 2002

Posted 29 October 2009 - 03:04 PM

Salut Bogdan,

Ai banuit corect, filtrul de benzina se afla in pompa care la randul ei se gaseste in rezervor.Legat de piesele de plastic si nu numai, poti sa incerci la dezmembrari auto(eu am cumparat discuri de frana spate), aici pe forum la "bursa auto" sau la un dealer FIAT.
0

#3 User is offline   Bogdan Chis 

• Model: STILO Coupe 1.2 16v

Posted 29 October 2009 - 03:13 PM

O sa incerc.Am gasit un baiat care dezmembreaza un stilo aici la bursa auto.Sper sa vanda ce imi trebuie mie si la preturi bune.Sambata dimineata o sa o ducem la un service sa vedem ce trebuie schimbat la articulatie(desi mi s-a parut foarte inchegata si mai ales ca drumul de la Carei la Zalau nu e chiar ca in palma).Si sapt. viitoare sa schimbam distributia,uleiul, filtrele si posibil bujiile.

Apropo ce ulei trebuie pus in cutia de viteze?Ce antigel trebuie?ce ulei de motor(vasozitatea)?

Masina are 118.000km.
KABOOM!!!
0

#4 User is offline   cris 

• Model: STILO

Posted 29 October 2009 - 03:22 PM

10W40 SELENIA 20K-gasesti la ITALOPARTS cu 35lei/litru la recipient de 2 litri.In motor se recomanda sa bagi 2,8litri daca schimbi cu tot cu filtru.
0

#5 User is offline   ciprizmeu 

• ciprizmeu
  • PipPip
  • Interests:ski,sah,fotbal,snooker si sa o conduc pe ea!
  • Marca: FICAT
  • Model: ALBEA 1.2 16V

Posted 29 October 2009 - 06:51 PM

in cutia de viteze iti recomand TUTELA CAR ZC75 SYNTH 75W-80 API GL-5 antigel sa fie de calitate
0

#6 User is offline   laur_mihai 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Stilo 1.2 16V/Doblo 1.3MJET

Posted 30 October 2009 - 02:20 PM

eu la a mea am mers numai pe ce recomanda fiat/alfa: ulei motor selenia gold/20k, tutela pt cutie si paraflu antigel. Decizia iti apartine.
0

#7 User is offline   gabitable 

• Marca: Fiat
  • Model: Stilo

Posted 25 November 2009 - 04:18 PM

am si eu o intrebare pt toti cei cu experienta in mashinutele astea... de abia i-am schimbat la fiatul meu tot kitul de ambreiaj... si... cu totul... m-a ajuns andeva pe la 1000 RON... e mult? sau cam asa merge?
0

#8 User is offline   Ar-30-TCS 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: romania
  • Model: Ford Mondeo 2.0 TDCI Ghia

Posted 25 November 2009 - 04:46 PM

Ca prima faza as vrea sa stiu de unde pot sa imi procur fel de fel de plastice care lipsesc

Referitor la capacul de la sigurante, am incercat la mai multe parcuri de dezmembrari, dar se pare ca nu-l au. Colegul versus de exemplu are probleme iarna, din aceasta cauza, daca bine am inteles, de la condens.
Cei de la dezmembrari nu prea sunt curiosi de plastice/rotite, la a mea, cand mi-am luat un ornament de prag pe interior, nu l-am gasit in masina, sau prin masina, era aruncat pe jos, pe sub ea. Toto acolo am gasit un capac pentru sigurante rupt in doua.
Rotita de la scaun se gaseste mai uso, o sa intreb eu de ea, joi sau vineri cand mai merg la un parc de dezmembrari...
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Pachete promo consumabile AR, FIAT, LANCIA