Blazer, eu am vrut tot asa sa iau ceva buget cand a trebuit sa schimb discurile si imi recomandase lumea Zimmerman , am inteles ca sunt nemtesti, dar la autokarma de unde am cumparat nu le aveau pe stoc si mie imi trebuiau imediat discurile si am optat pana la urma pe fata discuri ATE si pe spate am pus BREMBO si placute de frana TEXTAR sunt foarte multumit de frane si am facut 12mii km cu masina si abia daca se vad uzate discurile, eu zic sa iei ceva bun pentru ca nu pierzi nimic, eu de exemplu la Dacie am avut probleme cu discurile ca erau zgariate rau si am schimbat cu unele noname si dupa 1 an si ceva arata dezolant sunt mancate de rugina rau, pe cand astea la FIAT arata ca noi sunt smechere.
Pareri despre Discuri & Placute Frana Fata Stilo 1.6 Zimmerman vs ATE vs Brembo vs...
Posted 27 January 2012 - 06:42 PM
Si eu am pus pe fata discuri Brembo si placute Textar. Schelaie cand pun frana de zici ca ii tren, se sperie lumea la semafor cand opresc. Puteti sa imi recomandati alta marca de placute care sa fie compatibile cu niste discuri Brembo?
Pe spate am pus discuri si placute ATE ca am zis ca sunt cele mai bune. Singura chestie nasoala ii ca se aude un huruit cand pun frana. Mi se pare un pic ciudat sa faca asa cu discuri/placute noi (acum am cam 2000 km cu ele)
Pe spate am pus discuri si placute ATE ca am zis ca sunt cele mai bune. Singura chestie nasoala ii ca se aude un huruit cand pun frana. Mi se pare un pic ciudat sa faca asa cu discuri/placute noi (acum am cam 2000 km cu ele)
This post has been edited by snaker445: 27 January 2012 - 06:48 PM

Help