== CLUB FIAT ROMANIA==: Stergatoare Parbriz - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Stergatoare Parbriz

#61 User is offline   belciugc 

• Group: Members
  • Marca: FIAT Bravo 2008

Posted 10 October 2011 - 08:50 AM

Mi se par destul de proaste stergatoarele de la Valeo. Imi tot lasa urme subtirele de apa pe parbriz. Si le am de 2 saptamani.
0

#62 User is offline   cattalin81 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Bravo 1.4T-Jet 120CP Dynamic
  • An: 2008

Posted 16 October 2011 - 06:18 PM

Astazi am avut "bucuria" sa descopar ca stergatorul de 18" imi lasa urme pe parbriz. Opresc, il ridic, descopar ca are lamela pur si simplu rupta in partea centrala.
Stergatoare cu prindere ca la Bravo nu am prea gasit in supermarketuri. Ce-i drept nici nu am cautat prea temeinic.
M-am uitat mai bine la el si chiar si doar schimbarea lamelei de cauciuc pare o mica aventura. Ideea e ca am reusit sa o scot, dar am bagat-o la loc pana gasesc lamele. Pare cea mai convenabila varianta din tot ce am citit pe aici.
Cui nu i se aprind semnalizatoarele la schimbarea directiei, undeva e un defect... se numeste lipsa de bun simt!
0

#63 User is offline   justtitus21 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: fiat/bravo
  • Model: bravo 1.4T-jet sport 150hp
  • An: 2007

Posted 11 November 2011 - 02:18 PM

http://www.okazii.ro...o-03-2007-.html

te costa in jor de 90-100 Lei- fata de 152 Lei cat sunt la autoitalia sau italoparts sunt identice cu cele originale poate chiat mai bune
varianta cu lamele intr adevar e cea mai ieftina, dar daca nu sunt din silicon cu cauciuc nu faci nici o treaba.
am schimbat si eu doar lamele cu unele din Real pe care am dat 10 lei :)) sunt de rahat, scartie si nu sterg bine deloc pe langa faptul ca mi am rupt degetele sa le introduc, fiind mai groase decat cele originale.
0

#64 User is offline   dan_es 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: BRAVO

Posted 11 November 2011 - 02:46 PM

Eu am Valeo Silencio si sunt multumit. Cred ca au fost 150, nu mai stiu, le-am luat impreuna cu cris.g
Fiat Bravo 2008 1.9 Mjet 120 HP, Maranello Red, 17", Kit Sport, tapiterie rosie, volan sport, cotiera cu reglare temperatura
[/URL]
0

#65 User is offline   cris.g 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: Peugeot
  • Model: 207 1.4 HDI 70 CP Trendy
  • An: 2007

Posted 11 November 2011 - 07:28 PM

Confirm, si eu sunt in continuare multumit de ele. Mai au momente cand lasa urme subtiri, dar inca nu scartaie deloc si sterg foarte bine.
It is wise to keep in mind that neither success, nor failure is ever final.
Ex: Fiat Bravo 1.4 T-Jet Sport 150 CP
0

#66 User is offline   cattalin81 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Bravo 1.4T-Jet 120CP Dynamic

Posted 25 November 2011 - 12:32 PM

Am rezolvat problema a doua zi de la postul anterior, cu un set de lamele din supermarket. Doar lamela care are contact cu geamul. Se pune pe sine dupa ce se scoate unul din capacelele ce se gasesc in capatul stergatorului.

4 lei m-a costat un set ce contine 4 lamele. Am taiat lamela la dimensiunea dorita si am inlocuit-o. Au intrat foarte usor, sunt exact pe diemnsiuni, nu stiu cum se numesc dar erau intr-un amblaj cu rosu parca.
Acum mai am inca 3 lamele pentru viitoare inlocuiri.
De cand am motat-o a trecut mai bine de o luna si am folosit stergatoarele intens ca sa vad cum se comporta. Pot spune ca sterge impecabil, nu scartaie, nu sare, nu lasa urme si se mentine ca in prima zi cand am montat-o.

Mi se pare cea mai convenabila varianta chiar daca vor tine doar cateva luni. Daca trec iarna cu lamela asta ma declar mai mult decat fericit. Revin cu pareri dupa ce va munci pe geamul inghetat.
M-a distrat sa mai fac ceva la masina dupa mansonul la frana de mana si cotiera :)

This post has been edited by cattalin81: 25 November 2011 - 12:35 PM

Cui nu i se aprind semnalizatoarele la schimbarea directiei, undeva e un defect... se numeste lipsa de bun simt!
0

Share this topic:

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing