salutare,
de cand a cazut prima zapada,si a dat gerul intr-o zi cand am bagat in marsalier mi-o dat eroare in bord parking senzor failure,m-am dat jos am sters senzorii de parcare si-o revenit dupa 2 zile iara imi face tot asa.Pana acuma nu mi-o mai facut niciodata asa i-am tot sters si asa dar merge o perioada dupa care iara imi face si mi se aprinde un triunghi in bord cu un semn de exclamare in mijloc.o mai patit cineva asa ceva care aveti senzori de parcare din fabrica
Page 1 of 1
Parking Senzor Failure
Posted 17 December 2009 - 01:06 AM
Din cate stiu eu,acel "triunghi cu semnul exclamarii" ce apare pe bord este semnul care fare referire la ASR.Si la mine a clipit de cateva ori,foarte scurt,mai ales din cauza faptului ca,activat fiind,si incercam sa plec de pe loc,patinam din cauza zapezii/ghetii.Deci.la mine,aparitia acelui martor pe bord,clipind foarte scurt,imi spune ca masina patineaza,iar ASR-ul intervine pentru a contracara acest lucru,impiedicand rotile fata(tractiune) sa se invarta in gol.Am explicat in mod plastic modul de functionare al ASR-ului(controlul tractiunii).Nu cred ca are legatura cu sistemul "parking".
Eu am sistem "parking" dar nu e stok.Si la mine genul de eroare prea putine sanse sa apara...
Eu am sistem "parking" dar nu e stok.Si la mine genul de eroare prea putine sanse sa apara...
Posted 17 December 2009 - 01:30 PM
ASR-ul are cu totul alta iconita,are o roata care patineaza si ala clipeste nu sta aprins.deci la tine daca ai senzori aftermarket sansele sa iti dea eroare pe CB-ul masinii sunt 0%.
Posted 04 November 2011 - 07:36 PM
eu am spalat masina azi , si cand am vrut sa dau cu spatele sensor park failure . cred ca are niste apa pe la vreo mufa ..sper sa isi revina ...
A mai patit cineva asa ?
A mai patit cineva asa ?
Posted 05 November 2011 - 07:13 AM
Da eu am si rezovat-o numai ca am uitat sa dau reply vezi ca ai o mufa cu niste fire chiar sub spoiler in cealata parte cu toba.Trebuie sa te pui pe spate si sa-ti bagi capu si o vezi. Verifica firele si curata mufa. La mine erau vreo 2-3 fire care se vedea sarma si probabil faceau scurt, le-am izolat cu banda si am mutat pozitia mufei mai sus ca sa nu mai ajunga apa la ea si de atunci nu am mai avut probleme deloc.
Posted 05 November 2011 - 10:19 PM
am scos mufa , am puso inapoi , e uscata , si parea ok . am incercat sa scot bandoul cu senzorii , dar nu am reusit , senzorii au mufa in forma de L si nu`mi iese pe gaurile alea . nush ce sa mai fac , cum sa fac ....aveti vreo idee ?
Posted 06 November 2011 - 06:39 PM
pai vezi ca au o siguranta ca sa ii scoti din bandoul ala.trebuie sa strangi putin de ei si sa ii tragi afara (inspre interior) dar nu trebuie sa scoti bandoul cu totu, scoate fiecare senzor desfaci suruburile de jos de sub bara si bagi mana ca iti permite are parca 4 suruburi. Dar totusi te sfatuiesc sa verifici firele chiar inainte sa intre in mufa sa nu fie ciupite.
This post has been edited by Inu: 06 November 2011 - 06:40 PM
Posted 06 November 2011 - 10:46 PM
azi spre exemplu , mi`au mers putin dimineatza, apoi la pranz n`au mai mers , acum seara iar au mers... sper sa`si revina.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help