am cateva intrebari la care imi e destul de greu sa caut raspunsul pe net, deoarece nici nu prea ma pricep la masini.
am o albea din 2007, care inainte de a intra in posesia mea a fost taxi.
evident ca atunci cand am luat-o am schimbat distributie, filtre, ulei, placute + discuri de frana.
problema e ca, uitandu-ma azi prin zona motorului am observat ca e o curea, cea de distributie - cea mai subtirica ce se afla in partea inferioara a motorului - care pare noua insa e murdara intr-o parte si mi se pare ca ar fi posibil si uzata. de precizat ca am schimbat-o in septembrie 2009.
credeti ca as putea avea probleme? poate nu e o marca buna...sau asa e normal sa fie? adica murdara pe partea stanga cum te uiti din sus...si numai pe o portiune de 7-10 cm.
o alta problema: nu stiu cum sa completez la baterie cu apa distilata, caci nu am vazut nici un ochi de vizitare. precizez ca e bateria originala fiat.
altceva: cand am schimbat piesele imediat dupa ce am luat.o, cei de la service nu au reusit sa imi schimbe si rola si cureaua de accesorii, si asta ma preocupa. ar trebui sa le schimb? a mea are aer conditionat.
altceva: cat de negru trebuie sa fie uleiul ca sa fie clar ca trebuie schimbat? nu am probleme financiare, iar mersul meu e predominant urban, si am citit ca ar fi bine sa fie schimbat la 5000 km. iar despre nivel ce imi spuneti?
va multumesc deocamdata, si poate mai deranjez cu o intrebare caci pe net nu se gaseste mai nimic in afara de acest forum.
This post has been edited by arcasul: 11 January 2010 - 11:20 PM

Help