ma gandesc ca la drumurile noastre nu ar fi foarte indicate cele mari, dar sunt atat de frumoase ca nu ma pot abtine
Page 1 of 1
Jante Pe 18
Posted 09 February 2010 - 12:55 AM
Vreau sa imi iau jantele pe 18, imi plac foarte mult, si ma gandeam sa aflu niste opinii mai intai. Acum le am pe cele pe 17, si sunt multumita de ele, e un pic mai rigida fata de cum ar fi cu cele pe 16. in rest e super, si arata f bine :">
ma gandesc ca la drumurile noastre nu ar fi foarte indicate cele mari, dar sunt atat de frumoase ca nu ma pot abtine
. astept pareri, ms
Posted 09 February 2010 - 11:16 AM
Cine se pricepe mai bine sa explice si sa corecteze ce nu am scris bine
Posted 09 February 2010 - 11:31 AM
Nu ii atinge nimic.Cauciucurile au aceasi dimensiune ca latime ca si cele de 17",respectiv 225/40/18.Fiind mai grele rotile de 18",masina o sa fie un pic mai inceata,o sa simti gropile mult mai intens(lol),eventual o sa schimbi bucse si alte treburi de la suspensie&directie mai devreme decat ar trebui,dar o sa arate mai cool gargarita sau cum ii zici tu.
1.4 77cp, Dynamic, Blue Magnetico
Posted 09 February 2010 - 12:21 PM
Am citit pe undeva ca la masinile care vin cu jante de 18" din fabrica difera niste elemente de suspensie si/sau directie. Din pacate nu mai retin exact unde am citit, poate imi voi gasi putin timp sa caut. Daca nu ma insel cred ca este mentionat si in cartea masinii ca nu se pot monta ulterior jante de 18", ci doar daca se comanda direct din fabrica.
It is wise to keep in mind that neither success, nor failure is ever final.
Posted 09 February 2010 - 01:22 PM
Diferenta de greutate e infima. Gropile o sa le simta mai rau din cauza talonului mult mai mic (am prieten cu fiesta st, exact aceleasi dimensiuni). Nu stiu cum e Iasi-ul, dar el are 2 jante facute f rau, tocmai din cauza drumurilor proaste. Singurul castig (nu stiu daca notabil) va fi in dinamica masinii, dar pentru asta trebuie sa mergi f tare si la limita pe drumuri virajate.
Posted 09 February 2010 - 06:42 PM
mda .. am mai vorbit si eu in stanga si dreapta si cred ca voi ramane doar cu dragostea pt jantele pe 18 .. toata lumea mi`a zis ca nu sunt pt drumurile noastre, bla bla
mai bine investesc in altceva, ca schimbari drastice gen suspensie nu fac eu asa ceva, vroiam cevamai usor de schimbat.
cred ca voi trece la capitolul muzica
mai bine investesc in altceva, ca schimbari drastice gen suspensie nu fac eu asa ceva, vroiam cevamai usor de schimbat.
cred ca voi trece la capitolul muzica
Posted 09 February 2010 - 11:12 PM
Mda. Ramai la muzica!
E perfect! Am fost prin Iasi si am crezut ca rup masina in doua! Cred ca centrul are acelasi asfalt ca pe vremea studentiei mele!! Jantele de 18 in Iasi le poti pune doar in parcare, la Palat. Apoi, cand pleci spre casa, le schimbi cu unele de 16. Chiar si cele de 17 mi se par ...aventura!
Nu spun asta pt ca Bucurestiul ar fi mult mai bun, dar ....(spun asta pt ca eu am incercat deja combinatia jante pe 17 si suspensia completa sport)
Nu spun asta pt ca Bucurestiul ar fi mult mai bun, dar ....(spun asta pt ca eu am incercat deja combinatia jante pe 17 si suspensia completa sport)
Posted 10 February 2010 - 01:16 PM
Nu are sens sa fiti ofensati! Doar NU voi sunteti responsabili cu asfaltarea!!!! Dar asta e realitatea!
Eu am incercat si Iasul si jantele de 17 plus suspensie sport. Si, ..rinichii si dantura mea au avut de suferit. Apoi, ai sanse mult mai mari sa le lovesti/spargi etc.
Pentru drumurile din Romania, cele pe 17 par a fi un lux (si o ...inconstienta!!!)
Gata cu off topic-ul!!!
Eu am incercat si Iasul si jantele de 17 plus suspensie sport. Si, ..rinichii si dantura mea au avut de suferit. Apoi, ai sanse mult mai mari sa le lovesti/spargi etc.
Pentru drumurile din Romania, cele pe 17 par a fi un lux (si o ...inconstienta!!!)
Gata cu off topic-ul!!!
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiQuote