Producătorul auto român Dacia asamblează în uzinele proprii primul model 100% electric, pe care îl livrează deja în SUA.... mai multe detalii aici
Page 1 of 1
Loganul Electric Tinut La Secret ! Dacia , Motor Electric 100% www.forumsuceava.ro
Posted 08 April 2010 - 02:39 PM
Eu din cate stiu firma aia din america cumpara loganurile pick-up, le exporta le pun motor electric si tot ce trebuie si le vand cu 30k $
This post has been edited by ovidiu9412: 08 April 2010 - 02:39 PM
Posted 08 April 2010 - 02:50 PM
Voi chiar credeti ca americanii o sa circule cu o utilitara care are o sarcina utila de 800kg?
Extras din Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata la 10.12.1948 de catre Adunarea Generala a O.N.U.:
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Posted 13 April 2010 - 11:21 AM
Dar tu crezi ca se poate ara ogorul cu un pick-up care are motor electric? Multi nu care nici 100kg , dar le iau pentru ca ies ieftin la buzunar in comparatie cu un pick-up de-al lor traditional dar care atunci cind ajunge la pompa sunt mai ceva ca SETILA al lui Ion Creanga.
Posted 18 June 2010 - 01:17 PM
logatul tot logan ramane fie el electric sau hibrid, daca sunt persoane care sunt dispuse sa plateasca pretul ala este problema lor
Share this topic:
Page 1 of 1

Help