Azzuro, on Aug 24 2007, 09:28 PM, said:
Astazi(vineri,24.08) de dimineata am fost liber,asa ca m-am apucat de curatat cupla/mufa de sub scaunul pasagerului,Pe o tavita din plastic ce culiseaza prin miscarea de deschidere a unui evantai se gasesc 3 cuple:rosie,reagra,alba.Le-am desfacut si curatat pe toate,pe cea mare am strans-o cu un "soricel",dar eroarea AIRBAG FAILURE a continuat sa apara.Asa ca am fost nevoit sa merg la service(AutoImola/Soseaua Giurgiului).Baiatul de la service mi-a spus ca am facut treaba buna,dar trebuie stearsa eroarea.Stergere eroare+verificare mufa=120 RON (+atentiile pentru a fii preluat fara programare si interes maxim ptr masina)
Va recomand sa verificati bine fixarea scaunelor fata,altfel veti fi nevoiti sa vizitati service-ul...
Weekend placut!
hai sa-ti zic ceva:si mie mi-a dat eroarea cu airbag failure de "n" ori si pana am aflat cum se remediaza ma gandeam sa ma duc la service.Dar am aflat ca nu e nevoie de nici un service.Mufe care trebuiesc curatate nu sunt numai sub scaunul pasagerului fata.Sunt si sub cel al soferului si acum depinde de fiecare masina ca poate are airbaguri si in spate si asa sunt mufe si in spate.Deci data viitoare inainte sa te duci la service verifica toate mufele ca chestia cu "trebuie stearsa eroarea din computer" e o mare vrajeala ca sa te jecmaneasca de bani.Eu nu am sters niciodata eroarea si uite ca nu-mi apare.

Help