Am observat ca la modelele pana in 2007 cele cu sigla albastra fiat au suportul de filtru putin altfel decat la modelele dupa 2007 cu sigla fiat rosie.
Adica la cele cu sigla albastra admisia aerului se face p
printr-un tub ce se prine de arpia din dreapta, pe cand la cele mai noi din suportul filtrului iese un tub de aprox 25-30 cm si atat( nu se prinde de nimic).Locul de pe aripa unde ar fi trebuit sa se prinda este gol si plin de noroi ca idiotii de turci nu au acoperit orificiile de pe aripa inferioara.
Poate sa-mi de cineva mai multe detalii sau daca a mai remarcat cineva treaba asta.
Page 1 of 1
Suport Filtru Aer
Posted 18 February 2010 - 04:09 PM
Asa e.Intr-un fel e bine intr-un fel rau.Bine fiindca nu mai trage aer dintr-un spatiun inchis,rau fiindca trage aer cald de la motor.Cel mai bine sa vii cumva cu aer de la grila.
Posted 19 February 2010 - 09:15 PM
Am vazut un filmulet pe you tube de la turci cu un filtru de aer sport;in locde suportul filtru era doar o teava cu filtru in capat.Se gasesc oare si pe la noi si ar ajuta la cresterea puterii???
This post has been edited by gogulk: 19 February 2010 - 09:16 PM
Posted 22 September 2010 - 02:56 PM
Ca tot veni vorba de suportul de filtru:
- ca sa schimb filtrul de aer trebuie sa dau jos tot suportul pt filtru? Am vazut ca are o gramada de suruburi, mi se pare destul de complicat.
Multumesc
- ca sa schimb filtrul de aer trebuie sa dau jos tot suportul pt filtru? Am vazut ca are o gramada de suruburi, mi se pare destul de complicat.
Multumesc
Share this topic:
Page 1 of 1

Help