O astfel de problema am avut si eu si am rezolvat-o.
Sub farul din dreapta cum te uiti la motor, pe suportul de la radiator este un senzor vacumatic, care are legatura strict cu turbina.
Curatati-l si pe acela, se poate strica si ala si atunci nu se mai tureaza. Se desface relativ simplu. Trebuia scoasa bateria si suportul acesteia pentru un acces usor la el. Are o sita foarte fina cu rol de membrana. Eu am curatat-o cu spray de etriere. El face presiune vacumatica si controleaza o tija de la turbina. Se poate verifica functioanare acestuia foarte simplu. Trebuie mai intai sa gasiti tija respectiva, care se afla langa turbina, intre radiatorul de racire si motor. Iese dintr-o chestie rotunda si intra in motor. Pentru detalii sunati-ma!!! 0727868448!
RESPECT!
Nu Se Accelereaza
Posted 18 January 2012 - 04:27 PM
mie mi s-a stricat EGR-ul, nu inregistreaza nimic in bord, doar pierde antigel prin EGR si scoate fum negru la anumite turatii, solutia cea mai buna pe care o recomand cu incredere este inlocuirea lui, costa aproximativ 850 de ron pe valeo si va rezolvati toate problemele, nu incercati cu garnituri si alte solutii date de cine stie cine pe net ca poate va stricati turbinele aceasta piesa din lantul de evacuare este intr-o foarte stransa legatura. Va anunt cum merge masina dupa ce il inlocuiesc ca inca il astept sa mi se livreze.
Respect.
Respect.
This post has been edited by CT29ALA: 18 January 2012 - 04:28 PM

Help