== CLUB FIAT ROMANIA==: Placute Si Discuri De Frana - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Placute Si Discuri De Frana

#1 User is offline   meleasaliviu 

• Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Grande Punto
  • An: 2007

Posted 15 March 2010 - 07:24 PM

As dori si eu sa stiu ce placute si discuri de frana imi recomandati pentru fiatul din semnatura. Si daca stie cineva si pretul si unde pot sa le gasesc. Multumesc mult.
0

#2 User is offline   icSu 

• Model: Grande Punto

Posted 09 April 2010 - 05:18 PM

View Postmeleasaliviu, on 15 March 2010 - 07:24 PM, said:

...daca stie cineva si pretul si unde pot sa le gasesc. Multumesc mult.

Augsburg

Autototal

ai contactul in link-uri
0

#3 User is offline   star_d200 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: Italianca Sexy
  • Model: bravo 1.4 90 cp
  • An: 2008

Posted 11 April 2010 - 12:27 PM

eu vreu sa mi le schimb singur placutele,urmeaaz rev de 30.000 si nu ii las sa le schimbe daca imi indica in bord.si cand imi va indica in bord le schimb io.
fara reclama la semnatura!
0

#4 User is offline   treft 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: fiat
  • Model: grande punto 1.4 dynamic 8v 77cp

Posted 31 May 2010 - 07:47 PM

pret placute de frana autoimola 282ron+2bidonase tutela (lichid de frana)18ron per bidonas...montaj 50ron :lavolan:
0

#5 User is offline   cdmitica 

• DICTATOR
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Model: Grande Punto 1.2 8v

Posted 01 June 2010 - 03:16 PM

View Poststar_d200, on 11 April 2010 - 12:27 PM, said:

si cand imi va indica in bord le schimb io.

Eu am asteptat degeaba sa indice in bord. Placutele au un singur senzor pe partea soferului si daca au uzura inegala nu ti se mai aprinde in bord dar poate sa ajunga la disc. Eu am avut probleme cu placuta de pe partea pasagerului s-a uzat mai repede decat cealalta si mi-a atins putin discul, asa ca el mai bine este un control vizual.
IN FIECARE DUMINICA ORA 19.00 IN PARCAREA KAUFLAND NICOLINA INTALNIRE CLUB FIAT IASI
Posted Image
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
Temeţi-vă tare!
Mama tāmpiţilor
E MEREU GRAVIDĂ!
0

#6 User is offline   treft 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 01 June 2010 - 05:41 PM

View Postcdmitica, on 01 June 2010 - 03:16 PM, said:

Eu am asteptat degeaba sa indice in bord. Placutele au un singur senzor pe partea soferului si daca au uzura inegala nu ti se mai aprinde in bord dar poate sa ajunga la disc.

este aproape imposibil ca placutele sa se toceasca in mod egal,eu am schimbat N-placute la N-masini si toate aratau la fel,placutele de pe partea soferului sunt intotdeauna mai tocite,iar placuta de pe pertea exeterioara (pe partea soferului) intotdeauna o sa se toceasca mai repede si cu o diferenta semnificativa fata de placuta cu senzor...de aceea este indicat cum ai spus si tu sa verificam vizual placuta exterioara(fara senzor)...la mine placuta era aproape lipita de disc,iar cea cu senzor arata destul de bine,mai era destul material pana la senzor...
as avea o intrebare,eu am cumparat si lichid de frana si intentionam sa-l schimb si pe acela,insa tipul de la service a zis ca nu este necesar,ca lichidul de frana nu se schimba ci se completeaza,asa este...???
0

#7 User is offline   KodiaK 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Grande Punto 1.4L 77CP

Posted 07 June 2010 - 03:02 PM

Nu ma pricep la placute de frana dar mi se pare destul de ciudat ca inginerii care au construit si gandit masina sa nu fie in stare sa puna senzorii de uzura acolo unde trebuie. Eu unul as merge cu incredere pe ce spun senzorii de pe bord/manualul masini.

Iarasi mi se pare extrem de ciudat ca placutele sa se uzeze semnificativ diferit avand in vedere ca sunt facute din acelasi material, calca pe un disc facut si el din acelasi material la ambele roti, iar in proportie de 99.99% este aplicata aceeasi forta de franare pe ambele roti.

treft, pt cineva care a schimbat N placute la N masini este cel putin dubios sa nu stie daca lichidul de frana se completeaza sau se schimba.
0

#8 User is offline   treft 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 07 June 2010 - 07:22 PM

View PostKodiaK, on 07 June 2010 - 03:02 PM, said:

treft, pt cineva care a schimbat N placute la N masini este cel putin dubios sa nu stie daca lichidul de frana se completeaza sau se schimba.

din pacate nu-ti pot demonstra ceea ce am scris mai sus,va trebui sa ma crezi pe cuvant sau nu,am avut intentia sa fac poze la acele placute,ma rog sa le iau acasa dar...poate data viitoare...intrebarile tale sunt la fel de logice ca si intrebare mea mai sus pusa...pentru a vedea daca am dreptate sau nu,poti incerca pe propria ta masina,mergi cum ai spus pana ti se aprinde senzorul si vorbim dupa(eu spun ca nu merita sa risti)...nu sunt singurul care gandeste asa,sunt N-persoane care s-au bazat pe senzor si au avut probleme,una dintre placute freca pe disc...nu te-ai intrebat niciodata de ce geniile care au creat si gandit masina au pus senzorul pe partea stanga si nu pe partea dreapta daca tot placutele trebuie sa se toceasca uniform...!!!???...in fine...
am condus N-masini,nu neaparat ale mele,eu am avut doar doua masinute,am condus masinile firmei etc...cele din poze sunt masinutele mele...

legat de lichidul de frana parerile sunt impartite,iar asta te face sa iti pui intrebari,sa iti doresti sa auzi(citesti) mai multe pareri si intr-un final sa iei decizia pe care tu o consideri corecta...asta incerc sa fac si eu,o parere din partea ta ar fi binevenita...numai bine si drumuri fara gropi :lavolan: :osanale:

Attached File(s)-----

0

#9 User is offline   Costi 

• Marca: FIAT
  • Model: Grande Punto 1.3 Multijet

Posted 16 June 2010 - 04:48 PM

Salutare, eu am 52.000 km si 2.5 ani cu masina, la revizia de la 50.000 mi-au spus ca ma tin placutele fara probleme pana la 60.000 km. Insa gata, nu mai merg la reprezentanta pt ca mi-au cerut niste preturi exorbitante pentru revizia de 60.000 (1700 RON cu tot cu placute si kit de transmisie - AutoPalermo - Pitesti). Oricum deja mi-am cumparat placute Bosh cu senzor de la Unix Auto (163 RON), iar de montat ma descurc!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing