== CLUB FIAT ROMANIA==: Senzori De Parcare - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Senzori De Parcare

#1 User is offline   ira_7270 

• micut cu 600
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: GP T-Jet

Posted 23 March 2010 - 03:09 PM

Salut,

Aveti idee unde se pot monta senzori de parcare, caut o firma care sa asigure montaj si garantie ceva. Am cautat pe forum dar nu am gasit si inainte de asta am sunat si la Autoitalia sa intreb cat m-ar costa daca ii pun la ei si am primit urmatorul raspuns din partea departamentului de piese:

- Daca maisna este in garantie pierdeti garantia pe partea electrica ... asta bineteles daca nu o fac asa cum trebuie si anume cu cablaje si cel mai probabil BodyComputer schimbat operatiune care ar ajunge la peste 60 - 70 de milioane :rolleyes:

Asa ca ramanem tot la afterMarket daca nu am pus din fabrica :( .

Multumesc.
0

#2 User is offline   icSu 

• Model: Grande Punto
  • An: 2007

Posted 28 March 2010 - 01:04 PM

Salut,

Orice firma de instalare de sisteme de alarma poate instala senzori de parcare ( cu garantie ).

!!ATENTIE!!

Daca firma care face instalarea este autorizata RAR pentru acest lucru, a scoate masina din garantie din cauza instalarii senzorilor de parcare este ILEGAL!!! Asta, bineinteles, daca nu se face instalarea intr-um mod defectuos.

Senzori de parcare sunt de o multime de feluri si preturi: de la 150 lei pana la 800 lei (doar spate).
Sunt si senzori fata-spate, dar depinde in ce buget vrei sa te inscrii.
0

#3 User is offline   dan_mircea 

• Model: GP 1.4 77 CP
  • An: 2006

Posted 01 August 2011 - 07:08 PM

Salut,

cand bag in marsarier nu se mai opreste sunetul de la sistemul de parcare iar daca dau cate un pumn la senzorul din dreapta se opreste pentru cateva fractiuni de secunda sunetul.Cum pot desface acest senzor sa vad ce e acolo?Trebuie luata jos bara?
Daca trebuie sa-l inlocuiesc trebuie sa iau doar original(sper ca se gasesc separat) sau merge orice tip de senzor?
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online