This post has been edited by aludenis: 28 March 2010 - 09:31 AM
Page 1 of 1
Car Kit marca, montaj
Posted 28 March 2010 - 09:19 AM
A montat cineva car kit pe grande punto, as vrea niste pareri bluetoth vs cablu pt nokia 6310i , multumesc...
Posted 28 March 2010 - 12:36 PM
aludenis, on 28 March 2010 - 09:19 AM, said:
A montat cineva car kit pe grande punto,...
Eu, pe a mea.
O recomandare: schimba telefonul. Stiu ca-ti place da' o sa ai pb cu o multime de carkit-uri: nu stie sa trimita agenda, pb de compatibilitate... E batran ce mai...
In alta ordine de idei, optiunile sunt diverse:
- cu display, fara
- display color, monocrom, cu GPS, cu touchscreen
- cu A2DP ( nu e cazul telefonului tau), fara
- cu difuzor separat, pe boxele masinii...
- pe aparatul de radio (un aftermarket bineinteles)
- etc.
Deci? Cam ce ai vrea?
Posted 01 April 2010 - 04:36 PM
nu prea as vrea sa schimb telefonul mai ales ca am unul aproape nou, ramas din stoc si de aceea ma interesa, pt ca pot sa gasesc car kit original pt el dar e cam vechi ca model, are difuzoarele lui, etc...sau mai exista varianta pe bluetoth dar ramane sa vad dk e compatibil si bineinteles sa gasesti un service de calitate. Sunt multe de discutat pe tema asta daca ai putea sa lasi un nr de tel ar fi minunat, ms...
Posted 10 May 2010 - 10:39 AM
Salutare
Si eu am acelasi tip de telefon Nokia 6310,stiu ca e cam vechi dar eu sunt multumit de el si deocamdata nu imi trebuie mai mult, decat sa ii pun un car kit pentru acest tip de telefon asa ca daca poate cineva sa dea cateva informatii in aceasta privinta (functionare,de unde se poate achizitiona) eu personal as fi foarte recunoscator.
Si eu am acelasi tip de telefon Nokia 6310,stiu ca e cam vechi dar eu sunt multumit de el si deocamdata nu imi trebuie mai mult, decat sa ii pun un car kit pentru acest tip de telefon asa ca daca poate cineva sa dea cateva informatii in aceasta privinta (functionare,de unde se poate achizitiona) eu personal as fi foarte recunoscator.
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
Share this topic:
Page 1 of 1

Help