Deci masinuta daca e bine pusa la punct nu are de ce sa iti faca probleme.
In primul rand trebuie sa te gandesti pe unde vrei sa vii in italia si cat timp vrei sa stai, eu am venit acum 6 luni si am venit prin Austria.Mi s-a parut foarte usor drumul mai ales ca din Ungaria am mers doar pe autostrazi (cei drept am avut ceva probleme in apropiere de Budapesta, se lucra la autostrada si a trebuit sa ocolesc si aveam putin morcov dar cu putina atentie nu m-am abatut de la drum deloc si am ajuns cu bine). Poti sa mergi si prin Slovenia, e mai scurt drumul cam cu 2-3 sute de km dar rovigneta mai scumpa decat in Austria din cate am inteles si nu e tot drumul autostrada = mai multe sanse sa te ratacesti

(cel putin asa am gandit eu). Oricum prin Austria am mai fost de cateva ori in Italia cu autocarul si stiam mare parte din drum.
Si sa fiu sincer pe autostrazi se circula foarte foarte frumos, am ramas prost cand am vazut cat de civilizati pot sa fie soferii aici, dar sa-ti spun sincer ca asta a durat doar cat am fost pe autostrada. Prin oras de 6 luni am observat o mare mare brambureala, parcari in mijlocul strazii, iti ies in fata fara sa se asigure, schimba directia fara sa semnalizeze, pietoni care ies in strada parca ar fi la ei in curte si inca o gramada de lucruri la care trebuie sa fii atent. In 6 luni era sa fac vreo 5-6 accidente,dar experienta pe care am acumulat-o facand taxi si-a spus cuvantul

.
http://www.filefront...older%20nou.rar Aici ti-am atasat niste harti gasite de mine pe internet, acum depinde si in ce zona vrei sa mergi in Italia, dar pentru informatii si rute in italia intra aici www.autostrade.it
Apropo sa nu uiti sa iti iei rovigneta in Ungaria si in Austria (le gasesti prima le iesire din Ro si a doua la iesire din Ung), in Ungaria am platit pana in 10 euro si Austria maxim 15 nu imi mai aduc bine aminte. Apropo sa ai la tine veste reflectorizanta, triunghi, stingator si trusa medicala (atentie la data expirarii), pe mine m-au turnat politaii in Ungaria si le-am facut cadou 10 euro (am scapat ieftin pot sa zic, doar pt ca aveam trusa expirata), oricum m-a costat si trusa vreo 20 de euro in ungaria.Ai putea sa iti pregatesti un set de becuri, sigurante si chiar stergatoare, am avut probleme cu un bec si am dat 15 euro la un peco,o trompeta de bec care sa ars in 2 luni.
Si sa te odihnesti, asta e cea mai mare problema intalnita la cei care vin sau de duc afara, conduc pana obosesc si atunci se intampla nenorocirile, un hotel in Austria e 25-30 euro pe noapte - 2 persoane.
Daca mai ai intrebari te ajut cu cea mai mare placere.
Bafta , calatorie placuta si fara evenimente.
This post has been edited by tenebre: 30 March 2010 - 08:19 PM