== CLUB FIAT ROMANIA==: Schema Instalatie Electrica Fiat Punto - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Schema Instalatie Electrica Fiat Punto

#1 User is offline   MARYAN1971 

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 06-September 09
  • Locatie: ROMANIA ,BRAILA
  • Marca: FIAT
  • Model: PUNTO
  • An: 2003

Posted 01 April 2010 - 09:56 PM

i-mi poate da cineva o schema electrica fiat punto sau o idee unde o pot gasi.multumesc anticipat
0

#2 User is offline   blakcrp 

  • micut cu 600
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 84
  • Joined: 12-October 09
  • Gender:Male
  • Locatie: Bucuresti
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto 1,2 8V
  • An: 2008

Posted 09 April 2010 - 11:15 AM

View PostMARYAN1971, on 01 April 2010 - 09:56 PM, said:

unde


sunt cateva softuri (Autodata, Vivid Workshop, Tecdoc, Eper) care te-ar putea ajuta - s-a discutat despre ele pe forum..
DEŞTEAPTĂ-TE ROMĀNE!
0

#3 User is offline   Katjagl 

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 23-March 10
  • Locatie: Galati
  • Marca: FIAT
  • Model: Punto
  • An: 2001

Posted 11 April 2010 - 11:31 AM

Mai ai nevoie de scheme? Daca da da-mi adresa ta de mail
0

#4 User is offline   BogdanO 

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 07-April 09
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Locatie: Timisoara
  • Marca: FIAT
  • Model: Punto

Posted 15 April 2010 - 07:54 AM

View PostKatjagl, on 11 April 2010 - 11:31 AM, said:

Mai ai nevoie de scheme? Daca da da-mi adresa ta de mail


Poti sa-mi trimiti si mie schema: rbcoclisan@yahoo.com

Thx
0

#5 User is offline   MARYAN1971 

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 06-September 09
  • Locatie: ROMANIA ,BRAILA
  • Marca: FIAT
  • Model: PUNTO
  • An: 2003

Posted 15 April 2010 - 05:55 PM

View PostKatjagl, on 11 April 2010 - 11:31 AM, said:

Mai ai nevoie de scheme? Daca da da-mi adresa ta de mail

OLARUMARIANMIHAIL@YAHOO.COM
0

#6 User is offline   ofroyalprince 

  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 01-June 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Covasna
  • Marca: fiat
  • Model: punto
  • An: 2000

Posted 21 April 2010 - 10:35 AM

Poti sa-mi trimiti si mie schema: ofroyalprince@yahoo.com
0

#7 User is offline   cabron23 

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 26-April 10
  • Locatie: zalau
  • Marca: fiat
  • Model: punto
  • An: 2000

Posted 27 April 2010 - 04:37 PM

salut eu sunt nou pe aici,as dori si eu schema electrica la fiat punto....bogdy_lavitza@yahoo.com mesk anticcipat

Fara scriere IRC te rog!

This post has been edited by roby_lup: 27 April 2010 - 07:57 PM

0

#8 User is offline   emil1310 

  • Membru interesat
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 196
  • Joined: 19-August 07
  • Gender:Male
  • Location:DEVA
  • Locatie: deva
  • Marca: FIAT punto 1.2 16v
  • Model: punto 1.2 16 v
  • An: 2000

Posted 28 April 2010 - 01:50 PM

Schema electrica la punto este formata din mai multe module,compartiment motor,inchidere centralizta,geamuri electrice,lumini......
Parerea mea este ca pentru cei cu punto 1999-2003 cel mai de folos este manualul care are toate schemele complecte.
Manual service punto mk2 1999-2003
0

#9 User is offline   florin1528 

  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 14-May 08
  • Locatie: Craiova
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto
  • An: 2002

Posted 04 May 2010 - 09:16 AM

Parerea mea este ca pentru cei cu punto 1999-2003 cel mai de folos este manualul care are toate schemele complecte.
Manual service punto mk2 1999-2003
[/quote]


Multumim Emil, e foarte necesar manualul :drinkers: . Mai sunt cumva si alte manuale de genu asta?

Numai bine :happywave:
0

#10 User is offline   robylup 

  • Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Posts: 3,656
  • Joined: 08-February 08
  • Gender:Male
  • Location:Orasul celor 7 coline
  • Locatie: acasa
  • Marca: FIAT
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)
  • An: 2002

Posted 04 May 2010 - 09:33 AM

Din pacate e singurul dar te asigur ca e de ajuns. :thumbl:
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Posted Image
Link-uri Utile Pt Cei Ce Zic Ca " Nu Gasesc " Dar Ei Nu Se Obosesc Sa Caute
Link-uri Catre Topicele Cu Problemele Cele Mai Des Intalnite La Punto
0

#11 User is offline   visoto 

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 29-August 10
  • Gender:Male
  • Locatie: Calarasi
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto
  • An: 2002

Posted 28 October 2010 - 06:31 PM

Vreau si eu schema electrica Punto 1,2 2002 .Va rog. visoto@yahoo.com. Multumesc anticipat.
0

#12 User is offline   adi2000 

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 27-September 10
  • Locatie: sibiu
  • Marca: fiat
  • Model: punto nk2
  • An: 2001

Posted 29 October 2010 - 08:21 PM

Ma poate ajuta cineva si pe mine cu schema de conexiuni intre ECU si ceilanti senzori (MAP,Lamda1,Lamda2.....etc)
In urma schimbarii motorului am vazut o schimbare in consumul masinii si as vrea sa fac niste masuratori
Multumesc anticipat orzaclaudiu2000@yahoo.com
0

#13 User is offline   mariusl82 

  • Specialist PUNTO
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,220
  • Joined: 06-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Locatie: Timisoara
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto MK2 1.2 SX
  • An: 2002

Posted 30 October 2010 - 07:41 PM

salut
sper sa te ajute,ai aici conexiunele la fiecare pin al ECU-ului

Attached File(s)


This post has been edited by mariusl82: 30 October 2010 - 07:43 PM

0

#14 User is offline   adi2000 

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 27-September 10
  • Locatie: sibiu
  • Marca: fiat
  • Model: punto nk2
  • An: 2001

Posted 08 November 2010 - 08:10 PM

Multumesc de raspunsul promt
Am nevoie pentru a masura rezistenta traseelor intre ECU si Lamda 1 si Lamda 2 (am ceva probleme pe partea de consum undeva la 10/suta km si nu stiu de unde ar putea veni )Poate are cineva o idee cu ce sa incep
0

#15 User is offline   jhonutz 

  • Membru interesat
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 189
  • Joined: 17-September 10
  • Gender:Male
  • Locatie: Iasi
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto SX 1.2 8v
  • An: 2000

Posted 08 November 2010 - 08:22 PM

apropo de instalatie electrica, in spatele motorului am un cablu cu un conector cu 3 pini,conectorul are o dunga galbena pe el, si atarna fara sa fie conectat. Poate stie cineva unde anume vine acel cablu, se vede cum te uiti la motor pe partea cu bobinele de inductie, in spatele lor.

sau daca e cineva din iasi disponibil, cu motor identic sa vad exact unde duce acel cablu :)

This post has been edited by jhonutz: 08 November 2010 - 08:24 PM

0

#16 User is offline   robylup 

  • Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Posts: 3,656
  • Joined: 08-February 08
  • Gender:Male
  • Location:Orasul celor 7 coline
  • Locatie: acasa
  • Marca: FIAT
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)
  • An: 2002

Posted 08 November 2010 - 10:16 PM

Mai bine ar trebuii sa pui o poza.
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Posted Image
Link-uri Utile Pt Cei Ce Zic Ca " Nu Gasesc " Dar Ei Nu Se Obosesc Sa Caute
Link-uri Catre Topicele Cu Problemele Cele Mai Des Intalnite La Punto
0

#17 User is offline   mariusl82 

  • Specialist PUNTO
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,220
  • Joined: 06-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Locatie: Timisoara
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto MK2 1.2 SX
  • An: 2002

Posted 09 November 2010 - 08:41 AM

stai linistit ca si eu am pe langa motor o gramada de mufe neconectate, eu zic ca masinile vin precablate pentru toate tipurile de motorizari si functii.
0

#18 User is offline   sdorgos 

  • Group: Members
  • Posts: 40
  • Joined: 20-October 10
  • Gender:Male
  • Locatie: tg mures
  • Marca: fiat
  • Model: punto
  • An: 1995

Posted 15 November 2010 - 07:36 PM

daca e linga calculator atunci e mufa de tester
0

#19 User is offline   jhonutz 

  • Membru interesat
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 189
  • Joined: 17-September 10
  • Gender:Male
  • Locatie: Iasi
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto SX 1.2 8v
  • An: 2000

Posted 15 November 2010 - 07:47 PM

e in compartimentul motor, mai precis in spatele motorului,exact pe mijlocul masinii si coboara in jos,am 2 explicatii una e ca acel conector pur si simplu nu a fost conectat niciodata,2 ar fi un conector undeva in zona casetei de directie(cutie de viteza si ceo mai fi acolo), are 3 fire, nu cred ca are treaba cu ce zici tu acolo

This post has been edited by jhonutz: 15 November 2010 - 07:50 PM

0

#20 User is offline   DeViAnS 

  • membru aventurier
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 493
  • Joined: 06-May 07
  • Gender:Male
  • Location:Craiova
  • Locatie: Craiova
  • Marca: Audi
  • Model: A4 131 HP
  • An: 2005

Posted 15 November 2010 - 09:47 PM

cu siguranta te-as fi putut ajuta insa nu cunosc cum sunt dispuse mufele cablurile la motorul pe benzina, insa sfatul meu, este sa iti instalezi Auto Data si acolo o sa gasesti majoritatea senzorilor, relee.. etc.
Turometru ai? --- >Poate este cablajul universal care la o masina cu mai multe dotari foloseste acea mufa, sau poate la fel de bine sa fie de la vreun senzor, iar daca nu simte senzorul, ECU merge pe valori "default"~prestabilite ( de avarie).( de exemplu la diesel masina merge fara probleme si fara debitmetru - cu mufa scoasa, insa se simte o mica diferenta de putere)

Bafta! un mare ajutor ar fi daca ai poza o poza cu mufa respectiva.

This post has been edited by DeViAnS: 15 November 2010 - 09:48 PM

Audi A4 AVF 131 + X= ~150 HP
Posted Image
Ex: Fiat Punto 1.9 JTD + X = 102 HP
0

#21 User is offline   jhonutz 

  • Membru interesat
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 189
  • Joined: 17-September 10
  • Gender:Male
  • Locatie: Iasi
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto SX 1.2 8v
  • An: 2000

Posted 15 November 2010 - 10:37 PM

masina are turometru, senzorii motorului sunt toti conectati corect, conform autodata.Masina merge bine, nu da eroare in bord, deci tind sa cred ca acea mufa e in plus.Probabil odata cand am sa ajung sa ma bag sub masina am sa studiez problema :) Nu imi mai bat capul atat timp cat nu am probleme de functionare. Daca o sa am timp am sa fac o poza cu toate ca pozitia e cam nasola in spatele motorului spre partea de jos :)
0

#22 User is offline   slick 

  • micut cu 600
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 144
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Locatie: bucuresti
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto MK2
  • An: 2001

Posted 17 November 2010 - 06:29 PM

baieti, ca tot sunteti prinsi in discutia asta , vreau si eu o lamurire, ordinea fiselor de la bujii pe bobinele de inductie...eu le-am schimbat si cred ca nu le-am mai pus cum trebuia...in fine, o poza ceva , o directiune mi-ar prinde bine. Va multumesc anticipat.
0

#23 User is offline   dreamweaver 

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 15-April 11
  • Locatie: dej
  • Marca: fiat
  • Model: punto
  • An: 2001

Posted 21 April 2011 - 12:28 AM

pentru jhonutz
nu stiu daca ai gasit pentru ce e mufa aia dar si eu o am... e bagata prin dreapta motorului cum te uiti spre el din fata masini! nu stiu pentru ce e dar pe a mea scrie AMP1, are miez rosu si ca un fel de rizuri galbene pe ea.. (pentru distantare) o sa revin cu poze in cel mai scurt timp. Am descoperit-o intamplator cand m-am uitat sub masina si sincer m-am ingrijorat sa nu fie ceva senzor anulat sau stiu eu ce.. nu am masina decat de 3-4 luni, daca ai aflat cumva ce e cu mufa da un PM. ms
0

#24 User is offline   mariusl82 

  • Specialist PUNTO
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,220
  • Joined: 06-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Locatie: Timisoara
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto MK2 1.2 SX
  • An: 2002

Posted 21 April 2011 - 06:21 AM

salut
masina e plina de astfel de mufe(mai ales in spatele motorului), ea vine precablata pentru diferite motorizari / optiuni( 1 sau 2 sonde lambda,cu/fara abs etc ), daca nu ai vreun martor in bord aprins si masina merge bine, eu zic ca nu e motiv de ingrijorare

This post has been edited by mariusl82: 21 April 2011 - 06:22 AM

0

#25 User is offline   dreamweaver 

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 15-April 11
  • Locatie: dej
  • Marca: fiat
  • Model: punto
  • An: 2001

Posted 21 April 2011 - 10:19 AM

View Postmariusl82, on 21 April 2011 - 06:21 AM, said:

salut
masina e plina de astfel de mufe(mai ales in spatele motorului), ea vine precablata pentru diferite motorizari / optiuni( 1 sau 2 sonde lambda,cu/fara abs etc ), daca nu ai vreun martor in bord aprins si masina merge bine, eu zic ca nu e motiv de ingrijorare


da am engine fault aprins. dupa sarbatori o duc la tester la reprezentanta

am revenit cu poze

Attached File(s)


0

#26 User is offline   leoncristians 

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 15-July 11
  • Locatie: ploiesti
  • Marca: FIAT
  • Model: PUNTO

Posted 30 July 2011 - 12:28 PM

s vrea si eu schema electrica daca se poate. multumesc! leoncristians@yahoo.com
0

#27 User is offline   wmbro 

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 19-March 12
  • Locatie: braila
  • Marca: Fiat
  • Model: punto

Posted 06 October 2012 - 10:34 PM

mai aveti schema cu instalatia electrica la punto va rog ?wmbro24@yahoo.com
0

#28 User is offline   denis_09 

  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 20-March 12
  • Locatie: toplita
  • Marca: fiat
  • Model: punto
  • An: 1976

Posted 11 December 2012 - 03:17 AM

schema electrica la fiat punto din 2000 motor 1242 daca are cv il rog sa o trimita la adresa marinel.stoica05@yahoo.com , trebuie sa imi schimb toata inst. si sa nu gresesc cv
0

#29 User is offline   mariusl82 

  • Specialist PUNTO
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,220
  • Joined: 06-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Locatie: Timisoara
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto MK2 1.2 SX
  • An: 2002

Posted 11 December 2012 - 05:45 PM

ce anume vrei sa schimbi??cum sa schimbi toata?trebuie demontata toata masina....verifica daca vine alimentarea la ECU-uri, daca ai 12V atunci ai linia de K-line(comunicare) intrerupta pe undeva.EU tind sa cred ca asta e problema ta.
sunt curios cat ti-au cerut pentru operatie??
0

#30 User is offline   denis_09 

  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 20-March 12
  • Locatie: toplita
  • Marca: fiat
  • Model: punto
  • An: 1976

Posted 11 December 2012 - 11:33 PM

la reprezentanta nu aui spus un pret fix dar au spus ca trece bn de 1000 lei , asa ca am cumparat o inst. sh si am schimbat-o eu astazi mai am putin de lucru dar maine e gata sper si atunci mai revin cu un rezultat

de la inst.sh care am luat-o lipseste o mufa sus linga carcasa de la distributie e un sezor de turatie cred si vreau sa iau de pe cea veche si sa il pun sus in rest totul e gata
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Piese auto second-hand FIAT, Alfa Romeo