Cip, on 08 April 2010 - 08:21 AM, said:
E greu de crezut ca îţi da o dauna totala la ce ai arătat tu. Dacă erau atinse motorul si cutia aveai toate şansele. Dauna totala se da atunci cand maşina nu mai poate fi reparat in parametrii de siguranţă ai fabricii sau când valoarea reparatiei depăşeşte valoarea de catalog a maşinii.
Din ce am inteles eu de la cei din service care au inceput verificarile la ea, sunt urmatoarele:
pe langa, portiera fata dreapta, aripa fata dreapta, capota, bara fata, scut motor, grila radiator, far dreapta, roata rupta, plafon usor denivelat, parbriz, airbag sarit sofer, plus alte piese de sub capota ar fi incluse si sistemul de directie, ceva pe la motor, cutia de viteze, consola centrala din interiorul masinii, si altele care se vor mai descoperii la ea.... sunt inca in stadiul de pregatire a devizului si mai au de evaluat ce e sub capota avariat. Din cate stiu eu piesele sunt foarte scumpe si cred ca va depasi acea parte din prima de asigurare. Sunt in al 4 lea an de casco si prima este undeva in jurul cifrei de 6300E. Am inteles ca reparatia/inlocuirea pieselor nu trebuie sa depaseasca 60% sau 70% din prima de asigurare in caz contrar se va da dauna totala. Ramane de vazut pana e gata devizul celor din service si raspunsul celor de la Generalii Asig. Crede-am ca a mai trecut cineva prin asa ceva si poate sa imi zica la ce sa ma astept.
Toate cele bune va doresc si la cati mai multi km fara momente "neplacute"
nu mai cita mesajul anterior in totalitate!