== CLUB FIAT ROMANIA==: Demontare Masca Geam Spate - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Demontare Masca Geam Spate

#1 User is offline   mihair 

• Group: Members
  • Marca: fiat
  • Model: fiat albea face lift confort

Posted 13 April 2010 - 08:50 AM

buna tuturor

Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Cum pot demonta masca de la geamul din spate (acel semi oval negru ce acopera marginea usii) pentru ca am o problema cu garnitura si imi curge
apa in portiera. Dupa o zi buna de ploaie aud la stop cand opresc ligheanul de apa din portiera. Apa am scurs-o pe la chederele de sub portiera dar imi intra apa si vreau sa inlocuiesc garnitura.

Multumesc
0

#2 User is offline   nascar 

• Marca: FIAT
  • Model: ALBEA
  • An: 2009

Posted 15 April 2010 - 06:01 PM

View Postmihair, on 13 April 2010 - 08:50 AM, said:

buna tuturor

Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Cum pot demonta masca de la geamul din spate (acel semi oval negru ce acopera marginea usii) pentru ca am o problema cu garnitura si imi curge
apa in portiera. Dupa o zi buna de ploaie aud la stop cand opresc ligheanul de apa din portiera. Apa am scurs-o pe la chederele de sub portiera dar imi intra apa si vreau sa inlocuiesc garnitura.

Multumesc

tu spui ala negru dintre geam si portiera jos sau ala din lateral
ala de jos tragi de el in sus incerci cu o surubelnita dreapta sa ridici de el e prins in niste cleme

Nu mai cita mesajul anterior in totalitate!
0

#3 User is offline   iunicu 

• Interests:Aquascaping
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea star
  • An: 2005

Posted 15 December 2010 - 01:29 PM

Imi cer scuze ca invii un topic atat de vechi dar nu m-am putut abtine.
Fratilor portierele au scurgere pentru apa in partea de jos. Uneori se infunda si necesita interventia soferului. Garniturile geamurilor nu vor fi niciodata etanse asa ca nu va bateti capul. In partea inferioara portiera are in general doua fante prin care introduceti o sarma si imediat ce ati miscat mizeria din dreptul gaurilor o sa inceapa sa curga suvoiul de apa pe acolo. Daca sunt curate atunci nu o sa se stranga apa niciodata acolo. Eu verific scurgerile de cate ori fac curatenie generala. Si ca tot am discutat despre scurgeri puteti verifica si pe cele de la grila de sub parbriz, gasiti iesirile sub aripile fata.

This post has been edited by iunicu: 15 December 2010 - 01:33 PM

Posted Image
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online