Am cumparat recent un Fiat Albea, am fost multumit de pret si de aspectul masinii, dar am descoperit unele probleme: inca de la cumparare, mi s-a parut mie ca vibreaza cam tare motorul la relanti, iar acele vibratii se transmiteau in volan, astfel ca imi zornaia ceasul de la mana cand stateam la intersectie.
Precizez ca, la cumpararea masinii, aceasta avea toba de esapament desprinsa undeva si a trebuit sa o sudez. Initial am crezut ca vibratiile sunt cauzate de huruitul tobei, dar, dupa ce am etansat esapamentul, vibratiile erau tot acolo. Ar mai fi un amanunt destul de important: la relanti pare sa aiba o turatie prea scazuta, desi e in jur de 600 rpm, incat, atunci cand plec de pe loc, la un moment dat motorul are tendinta sa moara, si chiar mi-a murit de cateva ori in marsarier.
A doua problema identificata pana acum a fost cand m-am dus sa-i reglez unghiul de fuga, iar lucratorii de acolo mi-au zis ca are unghiul de cadere deschis pe roata din dreapta fata si toceste cauciucul pe interior, iar eu nu pot rezolva problema asta, fiindca, se pare, un subansamblu de acolo e stramb - fie telescopul, fie arcul, fuzeta etc. Nu au putut sa-mi spuna exact cauza, sugerandu-mi sa le schimb la nimereala, pana se rezolva problema.
Avand in vedere cele expuse, m-am gandit sa dau o fuga pana la o reprezentanta, poate cei de acolo sunt mai "calare pe situatie" si imi vor rezolva problemele.
Pana atinci (posibil saptamana viitoare) ma adresez voua si va acord toata increderea, poate nu voi mai fi nevoit sa bat drumul pana la Bucuresti sau Constanta. Apropo, la ce reprezentanta ma sfatuiti sa merg din cele doua orase? Dar la Slobozia o fi reprezentanta Fiat?
This post has been edited by vaqsile: 21 April 2010 - 08:38 PM

Help