== CLUB FIAT ROMANIA==: Anvepole Marangoni...pareri - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Anvepole Marangoni...pareri

#1 User is offline   dumy87 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Group: Members
  • Marca: Fiatone
  • Model: Gp 1,4 77 Dynamic
  • An: 2006

Posted 17 May 2010 - 12:16 PM

As vrea sa imi cumpar 2 anvelope pe spate si am gasit 2 oferte interesante: Marangoni( facute in italia) 185-65 15 la pretul de 150 lei bucata( la importator) si Barum Brillantis 2 180 lei/bucata.
Intrebarea mea este urmatoarea: ati auzit sau ati folosit marangoni, mai exact modelul verso, parerile sunt impartite iar la teste au rezultate destul de bune. (NU SUNT RESAPATE ) Barum ( modelul Brillantis 2) este destul de laudat.
Pe fata am 2 Continetal ecocontact3( insa alea sunt mai scumpe si momentan nu am banuti)
My Fiat is carutza

⎝⏠⏝⏠⎠
0

#2 User is offline   d-rive 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Super Moderators
  • Marca: Fiat
  • Model: Doblo Panorama
  • An: 2007

Posted 17 May 2010 - 12:18 PM

Sunt ok si Marangoni.
Exact cum spui si tu, au inregistrat rezultate bunute si e o marca ce se vinde bine in vest. Au un raport bun pret/calitate.
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
0

#3 User is offline   dumy87 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 17 May 2010 - 12:21 PM

imagini cu profilul fiecarei anvelope

Attached File(s)-----

My Fiat is carutza

⎝⏠⏝⏠⎠
0

#4 User is offline   d-rive 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Super Moderators
  • Model: Doblo Panorama

Posted 17 May 2010 - 12:22 PM

Ambele sunt ok :thumbl:
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
0

#5 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Marca: FIAT
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)
  • An: 2002

Posted 17 May 2010 - 12:30 PM

Asa e ambele sunt super ok, dar eu as merge pe Marangoni, sunt si mai ieftine ca Barum si calitatea e cam aceiasi. Bafta!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Posted ImagePosted Image
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

#6 User is offline   LucianDLR 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Grande Punto

Posted 17 May 2010 - 04:16 PM

Asta iarna am avut Marangoni 4 Winter si s-au comportat excelent pe zapada (atata cat a fost) asa ca din punctul meu de vedere sunt multumit de aceasta marca si le recomand. Urmeaza sa ma inoiesc si eu cu 2 anvelope de vara cat de curand, tot profil Verso cred.
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
0

#7 User is offline   c.sainz 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: fiat
  • Model: Grande Punto Sport T-Jet

Posted 23 May 2010 - 10:45 PM

View Postdumy87, on 17 May 2010 - 12:16 PM, said:

As vrea sa imi cumpar 2 anvelope pe spate si am gasit 2 oferte interesante: Marangoni( facute in italia) 185-65 15 la pretul de 150 lei bucata( la importator) si Barum Brillantis 2 180 lei/bucata.
Intrebarea mea este urmatoarea: ati auzit sau ati folosit marangoni, mai exact modelul verso, parerile sunt impartite iar la teste au rezultate destul de bune. (NU SUNT RESAPATE ) Barum ( modelul Brillantis 2) este destul de laudat.
Pe fata am 2 Continetal ecocontact3( insa alea sunt mai scumpe si momentan nu am banuti)

Barum Bravuris 2 au primit note/calificative mai bune decat Marangoni Verso. Acum, depinde si CE anume cauti mai ales, la o anvelopa!
0

#8 User is offline   dumy87 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 24 May 2010 - 06:38 PM

da, stiu ca barum e un pic mai laudat... ce sa caut o anvelopa cu un profil ok, raport calitate pret decent , sa nu se uzeze in 15000km si care:( din experienta de vineri cand am placat acasa) sa franeze bine pe ploaie de la 140. Anvelopele ce le am acum s-au comportat excelent. Pe fata continental ecocontact3 iar pe spate dunlop sp30.
Imi dau si eu seama ca la 150 lei nu pot fi extraordinare,daca as vrea ceva mai mult m-as orienta la unele la 3-400 lei ( de preferat continental sau yokohama) Nu sunt fan goodyear!

E vorba de Brillantis nu Bravuris.

This post has been edited by dumy87: 24 May 2010 - 06:40 PM

My Fiat is carutza

⎝⏠⏝⏠⎠
0

#9 User is offline   pepshi 

• Marca: FIAT
  • Model: Grande Punto 1.4 Starjet

Posted 27 May 2010 - 11:24 AM

View Postdumy87, on 24 May 2010 - 06:38 PM, said:

da, stiu ca barum e un pic mai laudat... ce sa caut o anvelopa cu un profil ok, raport calitate pret decent , sa nu se uzeze in 15000km si care:( din experienta de vineri cand am placat acasa) sa franeze bine pe ploaie de la 140. Anvelopele ce le am acum s-au comportat excelent. Pe fata continental ecocontact3 iar pe spate dunlop sp30.
Imi dau si eu seama ca la 150 lei nu pot fi extraordinare,daca as vrea ceva mai mult m-as orienta la unele la 3-400 lei ( de preferat continental sau yokohama) Nu sunt fan goodyear!

E vorba de Brillantis nu Bravuris.

Din cate stiu, Marangoni e o firma din Italia care face anvelope sub licenta Pireli. Totodata, stiu ca, cel putin la modele de top,Marangoni sunt foarte apreciate pt ca au aderenta foarte buna. Dezavantaj, peste tot pe unde am vazut, inclusiv la prieteni si la cauciucurile mele de iarna, e ca se tocesc destul de repede comparativ cu altele. Daca vrei ceva mai sport, alege Marangoni.

nu mai cita mesajul anterior in totalitate!
0

#10 User is offline   dumy87 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 27 May 2010 - 12:11 PM

am masina de 6 luni, in perioada asta am mers 11000km din care cu aroximatie 6000 afara si 5000 urban.In stiulul asta cred ca fac undeva intre 20-25 mii km pe an, deci faptul ca se uzeaza prea repede nu cred ca ar fi o problema(ma astept sa ma tina vara asta si cealalta pt k am si cauciucuri de iarna deci 4 luni nu le voi folosi)

am luat pana la urma 2 Pirelli p3000 energy
Profilul lor mi se pare uratzel.

Attached File(s)-----

My Fiat is carutza

⎝⏠⏝⏠⎠
-1

#11 User is offline   LucianDLR 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 20 June 2010 - 04:01 PM

Sa le folosesti cu placere si fara evenimente si daca se poate sa ne spui si noua cat te-au ajuns (aproximativ).
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
0

#12 User is offline   dumy87 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 20 June 2010 - 06:17 PM

60 lei bucata ....:D
My Fiat is carutza

⎝⏠⏝⏠⎠
0

#13 User is offline   LucianDLR 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 21 June 2010 - 08:28 AM

Pai asta e pont super tare,la banii astia sincer nici nu ma mai intereseaza cum arata profilul anvelopei.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Pachete promo consumabile AR, FIAT, LANCIA