== CLUB FIAT ROMANIA==: Accident - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Accident

#1 User is offline   iulian07 

• Group: Members
  • Marca: fiat
  • Model: grande punto
  • An: 2009

Posted 22 May 2010 - 01:32 AM

Am un GP nou si am reusit, la cateva zile de cand l-am luat, sa fiu implicat intr-un mic accident, in urma caruia s-au indoit putin aripile fata, o janta si s-a zgariat bara de protectie fata. Stie cineva cum se remediaza asta? La service e cu programare si nu au vrut sa-mi spuna ce vor face pana nu o vad cei de la asigurare, care ne-au programat abia martea viitoare. Se potate indrepta si revopsi fara sa se cunoasca sau se vor inlocui aripile si bara?
0

#2 User is offline   cdmitica 

• DICTATOR
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Marca: Fiat
  • Model: Grande Punto 1.2 8v
  • An: 2007

Posted 22 May 2010 - 10:34 AM

Depinde de ce constata cei de la asigurari. Firmele de asigurari au niste normative dupa care lucreaza si dau rezolutii in privinta felului de reparatie. Daca elementul afectat prezinta un grad mare de dauna atunci se face da inlocuire element daca nu se face prin reparatie. Daca ai pune o poza sau ai veni maine la ora 15.00 la Palatul Culturii la intalnirea saptamanala a clubului am putea face mai multe aprecieri.
IN FIECARE DUMINICA ORA 19.00 IN PARCAREA KAUFLAND NICOLINA INTALNIRE CLUB FIAT IASI
Posted Image
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
Temeţi-vă tare!
Mama tāmpiţilor
E MEREU GRAVIDĂ!
0

#3 User is offline   andrei23 

• An: 2008

Posted 06 January 2012 - 06:44 PM

imi cer scuze daca deranjez...sunt nou in bransa...si pe forum..am si eu cateva intrebari..tocmai am primit un fiat si e putin sifonat..in fata mai exact..de asta am apelat la voi daca ma puteti ajuta cu cateva imformatii despre piese noi sh..la preturi cat de cat convenabile...eu stiu poate cineva care eventual lucreaza la vreun service fiat..nush...sunt hotarat sa il fac pt mine...am vb la mai multe service-uri si la ei cu manopera as ajunge la 2500 euro...dar ma pricep destul de bine la mecanica si imi place sa-mi bag nasul peste tot plus ca am destui prieteni mecanici carora sa le pot cere un sfat si acum pot sa vi-l cer si voua...va multumesc pt ajutor sper ca nu am deranjat cu portul meu
0

#4 User is offline   d-rive 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Super Moderators
  • Model: Doblo Panorama

Posted 06 January 2012 - 09:00 PM

Solicita o oferta de pret pentru ce piese ai nevoie celor de la Italoparts, eu cu ei am iesit cel mai ieftin.
Vezi ca aduc si pe producator si chiar daca sunt turcesti, sunt de calitate buna iar pretul e foarte mic comparativ cu cel pe original.
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
0

#5 User is offline   cdmitica 

• DICTATOR
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Model: Grande Punto 1.2 8v

Posted 06 January 2012 - 09:56 PM

Piese SH pentru Grande Punto sunt mai rare masina fiind destul de noua, dar poti sa iti incerci norocul si la dezmembrari si sunt cateva recomandari pe forum, inclusiv Italoparts are si dezmembrari. Succes!
IN FIECARE DUMINICA ORA 19.00 IN PARCAREA KAUFLAND NICOLINA INTALNIRE CLUB FIAT IASI
Posted Image
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
Temeţi-vă tare!
Mama tāmpiţilor
E MEREU GRAVIDĂ!
0

#6 User is offline   andrei23 

Posted 06 January 2012 - 11:24 PM

multumesc frumos celor ce mi-au raspuns..am sa tin cont...numai timp si bani sa am pt ca am ceva de munca la ea..mai ales ca airbag-urile sunt sarite...si din cate am aflat la airbagu-ul de la pasager trebuie sa schimb bordul cu totul...si asta o sa imi ia ceva timp....mai ales cand desfac un bord de fiat gp ...oricum multumesc mult
0

#7 User is offline   LucianDLR 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Grande Punto

Posted 07 January 2012 - 12:26 PM

View Postandrei23, on 06 January 2012 - 11:24 PM, said:

...si din cate am aflat la airbagu-ul de la pasager trebuie sa schimb bordul cu totul...si asta o sa imi ia ceva timp....mai ales cand desfac un bord de fiat gp ...

Din punctul meu de vedere acesta nu este un inconvinient major, doar ca iti ia mai mult timp sa pui airbagul pasagerului intrucat trebuie schimbat tot bordul. Sau ai putea sa te interesezi sa vezi daca bordul de Linea are aceeasi prindere la suruburi pentru ca la forma e exact ca cel de GP cu 2 diferente: Airbagul pasagerului e " la vedere" si deasupra aeratoarelor centrale mai are un spatiu de depozitare.

Attached File  bord linea.jpg (115.23K)
Number of downloads: 82 fata de Attached File  bord GP.jpg (48.28K)
Number of downloads: 76
...si un GP pentru Rusia, Ucraina: Attached File  bord GP ua.jpg (33.24K)
Number of downloads: 69

This post has been edited by LucianDLR: 07 January 2012 - 12:38 PM

"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
0

#8 User is offline   andrei23 

Posted 07 January 2012 - 02:16 PM

sar putea sa fie la fel...k poate deasupra sa nu fie la fel dar inauntru sa fie ca totusi nu vede nimeni asemanarea..dar vb de aceeasi firma si aproape aceleasi modele...cine stie..am sa ma interesez..poate gasesc airbag de linea si bord de G.P.
oricum am sa lucrez numai in week-end si atunci cand imi permite timpul..si o sa imi ia ceva timp...oricum nu timpul e marea problema ci ''dineros''(sper ca am scris bine)
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Pachete promo consumabile AR, FIAT, LANCIA