(Dupa cum stiti albeea este varianta sedan a hatch-ului palio , asa numitul automobil mondial al firmei fiat, lansat in 1996. ei.. conform autocatalogului ams din 1998 cica palio (deci si albeea) are platforma tehnica al lui fiat uno, care a fost lansat in .. 1984. go figure...)
Deci asta e masina noastra un Palio vechi care s-a nimerit sa ia 3 stele la NCAP.Si norocul meu ca am dat peste un Palio weekend taticu lui Albea Star.Ce sa zic usile si clantele de la usi la fel ca la Albea Fire,aripile la fel,diferenta la faruri,spate ca deh era break.In interior Palio ala era exact ca Albea Star si fetele de la usi bateau putin spre astea de la Noua Albea.
Inca o problema ce parere aveati de stabilitate,ca pe mine la 130km/h ma cam zboara tiru de pe sosea si la viraje atacate mai tare incepe sa joace fundul ala gras de mama focului.
Apropo cand iei curba daca te baga in scaun pe partea in care iei curba inseamna ca are suspensii tari sau moi,ca am mers cu multe tipiri de masini si nu te baga asa rau in scaune cand iei curba.Din ce stiam este ca sunt suspensiii tari si as zice ca se tine masina in curba dar poate ma insel?Am un prieten si am mers vreo 50 de km cu masina si a zis ca il doare rau posteriorul,chestie care am auzit-o si la Bravo,scaune de blana.Voi ce ziceti?