== CLUB FIAT ROMANIA==: Probleme La Elementele De Plastic/cauciuc - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Probleme La Elementele De Plastic/cauciuc

#31 User is offline   larahau 

• Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Linea Dynamic 1.4 T-Jet 120CP
  • An: 2008

Posted 30 June 2010 - 10:07 PM

View Postoxygen2k8, on 29 June 2010 - 09:00 PM, said:

Daca ai atatea probleme cu ea vinde-o frate si gata. Ai A4, ce ti-a trebuit Linea... ba aia ba aia si tot asa. Cred ca tot ghinionul la tine s-a strans. Mai tre sa ramai cu motoru sau schimbatorul in brate si aia e. Doamne fereste ca nu iti doresc nici un necaz dar la cate probleme ai :closedeyes:

Bafta ... muuuuulta! vad ca iti lipseste :drinkers:

Nu cred ca te priveste la ce mi-a trebuit Linea dar daca imi dai tu diferenta de bani pana la un A4 o schimb cu placere.Cat despre celelalte comentarii facute de tine nu pot sa zic altceva decat ca sunt multi aici pe forumul asta carora le place sa adauge comentarii asa...doar ca sa le creasca numarul la postari sau sa se afle in treaba.Totusi consider ca principalul rol al forumului este de a informa.Si cel mai bine te informezi din experientele proprii ale altora dar pentru unii cum spuneam e important numarul de postari sau mai stiu eu ce alte gume de mestecat.

Bafta si tie! Ca sigur vei avea nevoie in special la flanse amortizoare fata :drinkers: Hai noroc!

This post has been edited by larahau: 30 June 2010 - 10:12 PM

0

#32 User is offline   oxygen2k8 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Interests:Pescuitul, Fiatul meu, Sofatul, Excursiile
  • Marca: F.I.A.T. LINEA
  • Model: 1.4L 16V T-Jet 120CP Dynamic
  • An: 2010

Posted 30 June 2010 - 10:15 PM

View Postlarahau, on 30 June 2010 - 10:07 PM, said:

Nu te priveste / imi dai tu diferenta de bani pana la un A4 / comentarii facute de tine / sa le creasca numarul la postari / sau mai stiu eu ce alte gume de mestecat.

Daca mai vrei un A4 te descurci singur de banisori / am dreptul sa scriu, sa postez sa imi dau cu parerea despre orice, daca vorbesc civilizat nu vad care-i treaba ta / gume de mestecat prefer orbit... am zis.

P.S. vad ca te-ai basicat rau si nu stiu de ce... crezi ca ti-ai luat teapa cu masina ... ok treaba ta... dar nu iti versi draci aici pe forum :spumelagura: asupra unor membrii.
In rest iti doresc numai bine!

This post has been edited by oxygen2k8: 30 June 2010 - 10:16 PM

Posted Image
0

#33 User is offline   larahau 

• Model: Linea Dynamic 1.4 T-Jet 120CP

Posted 01 July 2010 - 07:22 AM

Degeaba scrii civilizat si nu are legatura cu ceea ce vorbim noi aici, de exempu umplutura asta de replici care o fac eu cu tine sper ca iti dai seama de la cine a plecat si mai sper ca iti dai seama ca nu face altceva decat sa umple topicul cu tampenii pe care altii nu are rost sa le citeasca.Si consider ca ar fi o prostie sa imi descarc "basica" aici pe forum cand pot sa ma descarc altfel;nu, nu e vorba ca mi-am luat teapa cu masina pentru ca in final iti vei da si tu seama despre ce vorbesc dar acum e cam devreme.La fel cum ai zis si tu "am dreptul sa scriu, sa postez" si daca iti convenea discutia continuai la subiect in loc sa vii cu replici carcotase.Probabil ca tu te simti ofensat si dospesti din cauza faptului ca invinuiesc aceeasi masina pe care o ai si tu, ca altfel nu incepeai cu aceste replici.Dar cum ti-am zis e bine sa vezi ca creste cifra la "Posts".Baga mare, eu ma opresc aici ca nu are rost sa citeasca si altii aceste replici de nimic.
0

#34 User is offline   mirceac 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Linea emotion 1,4 Tjet

Posted 06 July 2010 - 09:41 AM

View PostMultijet, on 27 June 2010 - 11:20 PM, said:

Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni si nici sa ofensez pe cineva, insa masina o ai asa cum o conduci indiferent de marca.
Nu-i exclus sa fie printre noi si sa se planga ca i se "strica din senin"

Chederele care se despind si se stramba inca de la livrare, plasticul ala de pe bord putin dezlipit (asa era la livrare si asa am crezut ca trebuie sa fie), spoiler fata declipsat mereu sub far (din cand in cand il mai imping la loc), lipsa 1 L de ulei din baie la livrare, troncanituri plastice in interior, etc cum as putea sa le obtin printr-un anumit mod de condus? Daca imi arati tu ca se poate asa ceva si le obtii sa zicem la un logan conducandu-l intr-un anumit fel atunci declar ca sunt un sofer incompetent si mi se dezlipesc plasticele si se stramba chederele pentru ca merg subturat sau orice altceva.
0

#35 User is offline   Multijet 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Linea Dynamic 1.3 M-jet 90 CP

Posted 06 July 2010 - 11:10 AM

Nu le poti obtine printr-un anumit mod de a conduce ci printr-un mare ghinion.
0

#36 User is offline   dorutomkat 

• Marca: fiat
  • Model: linea, diesel

Posted 25 July 2011 - 04:49 PM

Se pare ca problema cu volanul (scorojit) nu e singulara. A inceput sa se manifeste si la mine. Masina are 2 ani. Oare l-or schimba in garantie?
0

#37 User is offline   Ice_2k 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Linea
  • An: 2007

Posted 25 July 2011 - 05:13 PM

Eu am cumparat masina la sfarsitul lui 2008 (masina fabricata in decembrie 2007) iar pielea de pe volan era umflata. Am fost la AutoItalia pe bd. Timisoara si mi l-au schimbat pe garantie. Cu cel nou (care face in curand 3 ani) nu am mai avut nicio problema. In rest am avut cu masina urmatoarele dude:

- de vreo 2 ori au inceput sa trancane usor flansele de la amortizoare. S-a rezolvat o data prin gresare si o data prin inlocuire
- schimbat tampon anti-cuplu, era rupt. Nu se simtea nicio chestie ciudata in masina, l-am observat insa la o revizie
- schimbat un simering de la cutie pe unde curgea un pic ulei

Cam atat. Eu sunt relativ multumit de masina. Are 50.000km acum.

This post has been edited by Ice_2k: 25 July 2011 - 05:17 PM

Posted Image Audi A4 B8 2008 3.0TDI V6 290CP quattro
FIAT Linea 2007 Dynamic 1.4 77CP

Skanbit - Dezvoltare aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch
Car Monitor pentru iPhone
Autovit pentru iPhone
0

#38 User is offline   Multijet 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 26 July 2011 - 02:07 AM

Am si eu o curiozitate. De ce spui "relativ" ?
0

#39 User is offline   Ice_2k 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Linea
  • An: 2007

Posted 26 July 2011 - 08:48 AM

Pentru ca se putea si mai bine, la urma urmei are putini km... Ideea e ca mi se pare o masina corecta, tinand cont de cat a costat (eu am dat pe ea 6.700€ la varsta de 10 luni si 18.000 km). Din care am recuperat si TVA-ul :))
Posted Image Audi A4 B8 2008 3.0TDI V6 290CP quattro
FIAT Linea 2007 Dynamic 1.4 77CP

Skanbit - Dezvoltare aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch
Car Monitor pentru iPhone
Autovit pentru iPhone
0

#40 User is offline   Multijet 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 26 July 2011 - 02:24 PM

Total de acord cu tine in cazul in care spui ca e o masina corecta. Tocmai de aceea mi s-a parut anormal cand ai folosit termenul "relativ". Din punctul meu de vedere e o masina foarte buna daca nu-ti bati joc de ea si o tratezi cu respect cand conduci. La urma urmei asta se traduce in respect fata de tine si de ceilalti participanti la trafic. Cand o sa apara primele probleme la masina o sa ma gandesc unde am gresit eu si nu la faptul ca e o masina proasta. Dar deja asta e alta discutie.
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Pachete promo consumabile AR, FIAT, LANCIA