.........
Page 1 of 1
Enciclopedia Tuturor Marcilor Si Modelelor
Posted 01 August 2010 - 01:57 PM
Ce reclama nesimtita! Vii si faci reclama pe forumul Fiat dar masinile Fiat nu sunt trecute. Nesimtire crasa.
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
Posted 01 August 2010 - 02:28 PM
Cum nu e ?Dar asta ce e ?Fiat

Masina Mea
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics.
Even if you win, you're still retarded.
Partenerii CLUBFIAT
INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI
(FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
Posted 01 August 2010 - 02:37 PM
La prototipuri, dar la marcile actuale nu e trecuta. La F e doar Ferrari si FORD.
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
Posted 01 August 2010 - 06:45 PM
va fi in curand
asteptam date despre club pe mail, pentru sectiunea cluburi
e mult de munca la enciclopedie, you can't imagine, o sa revin cand am ceva cu care sa fiti multumiti
ps la gama de modele actuale o sa gasiti nu ce va asteptati voi ci toate modelele fiat la nivel global, gama europeana reprezentand doar o parte a acestora
asteptam date despre club pe mail, pentru sectiunea cluburi
e mult de munca la enciclopedie, you can't imagine, o sa revin cand am ceva cu care sa fiti multumiti
ps la gama de modele actuale o sa gasiti nu ce va asteptati voi ci toate modelele fiat la nivel global, gama europeana reprezentand doar o parte a acestora
This post has been edited by claudiupopescu80: 01 August 2010 - 06:47 PM
Posted 01 August 2010 - 06:55 PM
claudiupopescu80, on 01 August 2010 - 06:45 PM, said:
Suntem Club Fiat Romania, deci iubim Fiatul, deci cam stim totul despre Fiat. Spun si eu, era frumos sa ne saluti, sa te prezinti si sa intrebi daca poti pune si tu acel link aici, daca ne intereseaza o colaborare samd. Imi pare rau dar pana atunci se inchide

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

This topic is locked