Posted 05 August 2010 - 01:42 PM
Deci..promit ca e primul lucru care-l fac cand ajung diseara acasa!!!
Problema la mine este cam urmatorea(vis a vis de situatia asta):am facut shimb de masini cu un unchi de-al meu pentru o saptamana sa merg la mare, i-am dat masinuta mea la schimb cu un transporter 8+1 sa merg cu prietenii la mare, intre timp pe la mare ma suna unchi-miu si-mi spune ca fi-su' a facut o boacana, dar ca e in regula, imi spuna ca ala mic(10 ani), a uitat cheile in portbagaj si l-a inchis, dar ca nu-i problema, a chemat el tinichigiul si a rezolvat...cand am vazut cum arata incuietorile mi-am pus mana in cap, sunt toate facute "varza", cred ca a incercat sa le deschida cu surubelnita sau altceva sa's nenorocite toate, si totusi...n-am inteles de ce a trebuit sa le strice pe toate, mai avea sa mai incerce si incuietoarea de la busonul de benzina si aia era toata...tare sunt curios acum cam cat m-ar costa sa le schimb pe toate...si aici sunt 2 posibilitati:
1.sa merg la reprezentanta sa-mi schimbe toate incuietorile(doar 5% sunt dispus sa fac asta)
2.sa iau de la dezmembrari tot ce inseamna butuci..2 usi, 1 portbagaj, 1 buson benzina, 1 contact, dar apoi tot trebuie sa ajung la reprezentanta sa-mi recunoasca masina cheia...
Voi ce ma sfatuiti sa fac?