buna colegi..as avea si eu o mica problema...geamu din dreapta(adica opus soferului)cand functioneaza cand nu functioneaza
daca dau la buton de pe usa respectiva merge(cateodata)..si cand dau de la sofer (face ca si cum ar facea scurt)..oare ce sa fie baiu...mersi mult
Page 1 of 1
Probleme Geam Electric
Posted 15 August 2010 - 12:33 PM
Vezi mufele de intra in usa jos langa balamale sa fie insurubate bine acolo, ca si mie imi facea la fel
Posted 16 August 2010 - 11:35 PM
@marius_L3ONE-Sper ca nu te superi ca intru pe topicu tau .
Si eu am cam aceeasi problema doar cala mine nu se mai deschide deloc iar cand apas butonu se aude mtorasu da nu se misca geamu ,...Sa fie macaraua ?
Ms
Si eu am cam aceeasi problema doar cala mine nu se mai deschide deloc iar cand apas butonu se aude mtorasu da nu se misca geamu ,...Sa fie macaraua ?
Ms
Posted 22 August 2010 - 10:02 PM
tie ori tie dus motorasul nu mai are putere ori sa intepenit asa patesc eu iarna ,
Posted 30 August 2010 - 02:19 AM
iara eu...am verificat si mufele si tot nu merge geamul pasagerului de pe panoul soferului...cand apas de pe panoul soferului e ca si cum ar face scurt...si daca scot mufa din dreapta(pasagerului)de acolo de la usa cand apas pe buton din partea soferului nu mai face ca si cum ar face scurt....va rog sa ma ajutati si pe mine...nu ii dau de capat...va multumesc...eu fac maine o tura catre moldova si sper sa nu am surprize cu masinuta..un scurt ceva sper ca sa fie totul k...am sa fac aprox 1500 km saptamana asta cu bravuta mea...v-am pupat pe toti...
Posted 16 June 2011 - 06:47 PM
salutare am si eu o problema cu geamul de la sofer coboara 10 cm si incepe sa baraie ca si cum nu mai poate sa-l traga si il ajut eu cu mana si merge inca 20 cm si iar nu mai merge si la fel se intampla si la urcare sa se fi stricat toata macaraoa sau se poate repara multumesc
Share this topic:
Page 1 of 1

Help