LucianDLR, on 16 January 2012 - 08:30 PM, said:
Eu ma asteptam sa ne lamuresti ce e cu acele poze, sau mai bine zis ale cui sunt si adresa cui o ceri? Scuze, poate is mai greu de cap, dar sincer n-am inteles ce-ai vrut sa zici.
Sunt din senzorul coloanei de directie si se vad acele "contacte"imperfecte, deteriorate si apartin coloanei vechi de pe GP-ul meu (47.000km)
Sincer nu vad cum o companie, un brand, de nivelul Fiat isi poate permite sa scoata pe banda rulanta masini care, pana la urma, pot duce la accidente si aici ma refer la faptul ca mie imi trage stanga masina si la un moment dat servo a murit iar directia a inghetat si nu puteai vira nici daca erai culturist (norocul e ca eram oprit la semafor dar ce s-ar fi intamplat daca eram in mers, pe autostrada?).
Ce vroiam am cautat dar nu am gasit: o adresa, sau mai multe adrese de la oameni importanti din grupul Fiat. As fi vrut sa ii intreb cum este posibil sa avem asa ceva in masinile noastre.
Cred ca sunt problemele mai multor colegi de forum dar, asa cum vroiam sa subliniez si mai sus, unii sunt in stare sa isi dezmembreze masinile pentru a gasi problema si solutiile, iar altii ... ma abtin.
Sper ca acum sa se fi inteles, daca nu, oricum renunt. Nu ai cu cine!
This post has been edited by Syndel: 16 January 2012 - 11:14 PM