Salut, s-a intamplat o faza putin ciudata aveam dat drumu la stergatoare pe temporizare treapta 1 si la un moment dat cel din dreapta de la pasager nu s-a mai miscat, ma dau jos din masina si constat cu stupoare ca e foarte moale se poate misca cu mana, are cineva idee ce s-ar fi putut intampla?
Multumesc!
Page 1 of 1
Problema Stergator
Posted 10 September 2010 - 04:36 PM
Da, a cazut bratul stergatorului din angrenajul lui.La punto se poate repara usor cu niste soricei, la stilo nu stiu, ridica capota si uita-te 
Aici
Aici
Vezi si aici poate te ajuta.Salut.
Aici
Aici
Vezi si aici poate te ajuta.Salut.
This post has been edited by Andu: 10 September 2010 - 04:41 PM

Masina Mea
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics.
Even if you win, you're still retarded.
Partenerii CLUBFIAT
INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI
(FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
Posted 10 September 2010 - 04:38 PM
Cred ca e timoneria de la stergatoare. Da jos plasticul dintre compartimentul motor si parbriz si uita-te acolo
Posted 10 September 2010 - 04:41 PM
Hmm de asta ma temeam ca e greu de dat plasticul ala jos, multam.. o sa ma apuc sa vad daca reusesc sa fac ceva
Posted 10 September 2010 - 04:42 PM
Salut,error!
Cu mare probabilitate ti-a sarit tija,nu dispera (tot ansamblul stergatoare costa la reprezentanta in 2007 cca 700 RON)...Informatii referitor la rezolvarea problemei gasesti in topicul de mai jos (de la postul #47 >>)
Despre stergatoare
Multa bafta!
Cu mare probabilitate ti-a sarit tija,nu dispera (tot ansamblul stergatoare costa la reprezentanta in 2007 cca 700 RON)...Informatii referitor la rezolvarea problemei gasesti in topicul de mai jos (de la postul #47 >>)
Despre stergatoare
Multa bafta!
Posted 10 September 2010 - 06:45 PM
Daca nu te descurci, da-mi un telefon si te ajut cu placere, mai ales ca suntem ambii din Craiova. Ai numarul mai jos
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

This topic is locked