Abarth 500 Ss … trebuie vandut cu o casca
Posted 24 September 2010 - 10:37 PM

Masina Mea
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics.
Even if you win, you're still retarded.
Partenerii CLUBFIAT
INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI
(FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
Posted 25 September 2010 - 01:11 AM
Ca fapt divers, tractorul meu (BMW X3, 2 tone) are suta tot in 7,4 secunde si reprizele probabil superioare lui 500 asta micu. Ce vreau sa zic cu asta, nu sa ma dau mare
Iar pentru si mai mult fun, iei un kart si gata
De fapt asta mi se pare cel mai aiurea. Costa cat nu face, de nicio culoare. Asta e singurul lucru negativ la machineta. In rest, numai de bine.
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 25 September 2010 - 07:58 AM
asa e, ai dreptate . ce mi a placut la "ea" e fun -ul . dar cand am vazut pretul mi a trecut. ca idee, fara nici o interntien de comparatie, panda 100 hp ai ..atins? ca eu as vrea sa vad ce stie una din aia
acu' ca si parere personala - daca tot se vrea fun..cum pana mea sa dai o poala de banet cand daca reduci nr de roti ( la 2 ) ai parte de fun rau de tot la cel mult 20 % din pret
ca sa nu mai spun ca daca luam bugetul de baza , cu 3000 epuroi faci orice masina care costa de cel putin 10 ori mai mult
oricum eu nu ( mai ) sunt adeptul siglei albastra cu negru de cand a devenit blazonul manelistilor ( tu esti o execeptie ) si am trecut in tabara" orientala" - honda, mazda, etc
respect
Posted 25 September 2010 - 08:21 AM
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspândi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Posted 25 September 2010 - 09:46 AM
P.S. eu am facut comentariile de mai sus fara nici cea mai mica rautate. Eram la Vidraru si a venit un domn cu o masina identica cu cea despre care se vorbeste in articol. M-am invartit mult pe langa ea, am admirat-o, am apreciat-o dar pretul e criminal.
@foxbat, nici 10% din posesorii de BMW nu merita masina aia
Inainte tiganii isi luau doar Mercedes, vad ca mai nou se dau pe BMW
Nu-mi place filozofia masinilor japoneze... care mai sunt japoneze ca multe se fac in Europa, proiectate de europeni, pentru europeni. Doar pragmatismul si eficienta au mai ramas japoneze.
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 25 September 2010 - 10:10 AM
Inainte tiganii isi luau doar Mercedes, vad ca mai nou se dau pe BMW
Nu-mi place filozofia masinilor japoneze... care mai sunt japoneze ca multe se fac in Europa, proiectate de europeni, pentru europeni. Doar pragmatismul si eficienta au mai ramas japoneze.
[/quote]
man, nu te contrazic "DAR"- toate probleme ( majoritatea ) in trafic le am avut atat pe 2 cat si pe 4 roti cu posesori de asa ceva . evindet, si pe cei pe care i ai inclus ( q-0uri, Ml.uri..etc). Iar in lumea moto cei mai extresmisti sunt astia cu BMW , prajina e prea scurta pentru a le ajuge la nas si cred ca au un altar acasa la care se inchina in fiecare seara. Eu sunt de departe cel mai putin "fan brand"si nu tin partea nimanui - linux mwindows, honda, renault.etc .
iar in ce priveste dpdv tehnic diferenta intre japo vs bmw...cu ochii de inginer de aviatie ( ca deh, dca nu mi a placut cartea am trecut prin politehnica odata ) si cu mintea de IT ( ca asta fac acusi ) aleg cu ochii inchisi japo. Si nu sunt subiectiv - din ce vezi la profil am panda si albeea deci nu se paote spune ca am ales "abarth"
inca ceva - cel maui hulit service/ reprezentanta in Ro este Bavaria. Am filmulete cu " crimele" comise acolo - au lasat sa plece un motor cu PREZOANELE NICI MACAR APROPIATE. pe langa miile de euro ( geanta, bascula monobrat, discuri..etc platite tot de client) se putea produce o tragedie - de asta poate am un mic grad de subiectivism in ce priveste bmw . dar atat. In schimb cuvingte ca" sincronizare cilindrii", consum tehnologic de 1000 ml / 1000 km , si alte rahaturi din astea nu le am intalnit la honda( vorbesc de motoare ) de ex.am 70.000 km si habar n am de ce trebuie sa pun calculatorul la fiecaer 10.000km ca pe boxerul de la BMW ca sa "sincronizez cilindrii"si sa platesc sute de roni pentur 10 clickuri si 3 minute de munca.
iarta mi vehementa, era sa mor de cateva ori si de fiecare data era unul cu asa ceva , si plin de ifose.
Posted 25 September 2010 - 10:33 AM
Hai ca suntem off-topic aici si ne vede vreun moderator si se ia de noi. Vorbim in alta parte, facem un alt topic daca vrei
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 25 September 2010 - 12:58 PM
nu m am putut abtine
respecte
Posted 11 October 2010 - 05:11 PM
Am facut test drive cu BMW 320d si 330xd si nu am ramas impresionat placut decat de ultimul.
Altfel simti puterea intr-o masina de dimensiuni mici. Altfel spercepi drumul cand simti ca masina se agata de el si nu da semne de nesiguranta, indiferent cat de mult o fortezi.
Este diferenta intre un sasiu sport si unul standard.
Masinile produse in Germania sunt supraevaluate si la noi in mod ciudat inca vei gasi multi "fani" care prefera sa se arunge in multimea anonimilor cu BMW decat sa incerce ceva deosebit.
Si asa suntem multi pe planeta asta, cat de monoton si plictisitor ar fi sa fim toti la fel.
De dragul diversitatii e frumos sa incercam mereu altceva in loc sa ajungem sa fim etichetati in fel si chip dupa marca masinii pe care o conduce fiecare.
Asta a facut Abarth cu Fiat 500, a oferit o alternativa, altfel decat tot ce se gaseste pe piata.
Sincer, comparatia lui ar trebui sa se faca cu ceva din aceeasi gama:
- Un exemplu ar fi Mini Cooper S. Acesta este mai puternic cu 15 cai si are un pret mai mare cu aproximativ 1500E (care la suma respectiva deja nu prea mai conteaza daca esti dispus sa dai banii astia pe o masina de talia respectiva).
- O alta varianta este Clio RS, care este mai ieftin si mai performant decat Mini Cooper S si Fiat 500 Abarth.
Alegerea e a fiecaruia care are in buzunar undeva peste 22.000E de spart pe asa jucarie.
Pentru personalitate, originalitate si amuzament, dintre cele 3, as alege Fiat.
Cei fixati pe calitatea masinilor facute de nemti, vor sari imediat pe Cooper S cu al sau motor BMW, nestiind poate ca au de-a face cu o masina de traditie engleza, fara nici macar sa ia in considerare celelalte doau variante care le-ar rani orgoliul.
Cine vrea sa faca performanta, are un circuit la indemana si stie ce inseamna performanta in detrimentul confortului, va alege Clio RS, pentru ca Renault nu a dat gres niciodata cu aceste modele si este best buy la capitolul asta luand in considerare raportul pret/performanta.
Una peste alta, concurenta in domeniu e binevenita pentru noi cumparatorii sau macar admiratorii unuia din modelele mentionate anterior, deoarece ele vor deveni mai performante si poate si mai accesibile cu trecerea timpului.
Totul e sa nu iesim noi la pensie pana atunci
Posted 11 October 2010 - 05:26 PM
Posted 12 October 2010 - 09:29 PM
This post has been edited by dumy87: 12 October 2010 - 09:34 PM
⎝⏠⏝⏠⎠
Posted 12 October 2010 - 09:45 PM
Eu am "criticat" articolul si nu masina. Am simtit nevoia sa fac precizarea asta si sa nu fiu gresit inteles.
Cum zice si Nicu, 500 e cu Twingo.
GP se poate compara cu Clio sau cu Mini. Cu toate ca la un moment dat, pretul e cel care face legatura intre ele si mai putin clasa dimensionala. Depinde din ce unghi privesti.
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 14 October 2010 - 02:52 PM
Sincer sa fiu nu am idee cat costa un Grande Pundo Abarth, dar cred ca e destul de pipierat avand in vedere pretul lui cinquecento.
Oricum, pana la urma e si chestie de gust pentru cine are banii astia.
O asemenea jucarie se alege ca o a doua masina, zic eu.
Nu cred ca merita sa o pedepsesti si sa o incarci sau sa o scoti pe sosele iarna.
E frumos iarna, dar starea drumurilor se deprecieaza substantial, materialul antiderapant e coroziv si sansele de a o indoi sunt net superioare celorlalte anotimpuri din pricina celor cu cauciucuri de vara care uita sa mearga precaut daca tot au mai putin control asupra masinii.
Poate ca in presa sunt si articole comandate si articole sincere. Asa e peste tot dar unde se scrie doar de dragul de a se scrie se cam observa.
Trec in fiecare zi pe langa show-room-ul de la Piata Presei si cand vad acolo "buburezele" aliniate (cateva Fiat 500 si Alfa MiTo) fiecare cu dungutele ei, ma binedispun
Cred ca o masina compelta te face sa zambesti in cateva situatii:
- cand te apropii de ea,
- cand ai urcat al volan si privesti bordul;
- cand apesi pedala de acceleratie si ai sub roti o sosea calitativa cu multe curbe
Inclin sa cred ca Fiat 500 Abarth SS poate sa ofere gradul maxim de satisfactie.
Nu vorbim de costuri de achizitie, revizii, asigurare, combustibil...nu are sens.

Help