Salutare,
Va rog sa-mi spuneti daca ati avut vreodata probleme cu senzorul de temperatura exterioara care se regaseste in oglinda laterala stanga!Cel putin mie imi afiseaza cu vreo 6-7 grade C mai putin decat ar trebui.Aveti idee daca se poate schimba separat sau trebuie schimbat cu tot cu oglinda, sau se poate interveni doar asupra lui.Mentionez ca am fost o data in service si mi-a umblat un electrician in service la contacte sa vada care este treaba dar fara rost se pare.
Scuze de noul topic dar nu stiam unde sa postez.
Multumesc
Page 1 of 1
Senzor Temperatura Exterioara
Posted 09 December 2010 - 08:02 PM
Buna la toata lumea aceiasi problema o am si eu si nu-i dau de capat ROG ajutor daca putem fi ajutati de cei mai in tema.
Multumim anticipat!
Multumim anticipat!
Posted 21 December 2010 - 11:18 PM
Salut !
Se pare ca nu stie nimeni...
Mi-e spre exemplu imi afiseaza cu 6-7 grade in plus, mentionez ca o bujie incadescenta mi-e dusa sau doua .. imi da eroarea "preheat fault" dar problema e ca din aprilie de cand am luat masina nu am avut probleme cu afisarea gradelor incorecte...
ne ajuta cineva cu vreun sfat ?
Multumesc
Se pare ca nu stie nimeni...
Mi-e spre exemplu imi afiseaza cu 6-7 grade in plus, mentionez ca o bujie incadescenta mi-e dusa sau doua .. imi da eroarea "preheat fault" dar problema e ca din aprilie de cand am luat masina nu am avut probleme cu afisarea gradelor incorecte...
ne ajuta cineva cu vreun sfat ?
Multumesc
This post has been edited by alexR: 21 December 2010 - 11:18 PM
Posted 22 December 2010 - 10:06 PM
Salut !
In afara de a ne da cu presupusul despre ce ar putea fi, nu va putem ajuta intr-un alt mod ...
Cel mai bine e sa verifice un electrician acel senzor.
Iar daca e nevoie sa-l schimbati, cu siguranta il gasiti la Italoparts.
Succes !
In afara de a ne da cu presupusul despre ce ar putea fi, nu va putem ajuta intr-un alt mod ...
Cel mai bine e sa verifice un electrician acel senzor.
Iar daca e nevoie sa-l schimbati, cu siguranta il gasiti la Italoparts.
Succes !
Share this topic:
Page 1 of 1

Help