silgal191, on 31 December 2011 - 12:12 AM, said:
Incearca la BACUS ARAD sau un schrot din VLADIMIRESCU ARAD
Sincer m-am lecuit de parcuri de dezmembrari . Nu stiu daca regula este valabila in toata tara insa cel putin in bucuresti sunt niste nesimtiti ( putin spus ) . Imi cereau pe un bandou 100ron ( si avea toate clemele rupte ) , pe un scut de noroi stanga 80ron ( si l-am comandat pe la 60ron nou ). Avea un stilo maneta de cruise control de alfa 147 si nu au vrut sa mi-o vanda au zis ca doar daca iau tot blocul de lumini si imi cereau 500ron . Cred ca daca ma duc si le zica ca imi trebuie un grup de pinioane dintr-o cutie ma scot de acolo in suturi .
Deci sa inteleg ca pinionul acela cu dinti lipsa reprezinta treapta 5 si ca as putea sa imi sudez carcasa , sa completez uleiul inapoi si sa merg asa pana gasesc pinioanele si mecanicul dispus sa le schimbe? (bineinteles sa nu mai schimb in a 5 a ) . Ar fi super pentru ca folosesc masina zilnic la servici si as putea amana reparatia macar 1 luna .
Oricum am descoperit ca a mai fost umblat in cutie , cred ca aceeasi problema a avut-o , pentru ca lipsesc 2 suruburi insa eu in capac am gasit doar 1 , iar filetul din dreapta are depuneri de ulei pe el pe cand cel din stanga era curat la interior .
This post has been edited by Octavus: 31 December 2011 - 11:28 AM