wolfyk, on 12 October 2010 - 02:51 PM, said:
...e o varianta de eliminare a marelui bidon; ce concentrat folosesti ptr 25l diluati?
Ptr partile laterale aveti ceva soultii? Sunt niste spatii acolo care pot fi folosite
Uite
aici ceva asemanator cu ceea ce am folosit eu, nu mai stiu exact cum se numea dar era un produs made in Germany. Recomandare ffff importanta: nu lua din praktiker sub nici o forma acest tip de concentrat "de'al lor" chiar daca te conving ca e cel mai bun,au primit destule reclamatii referitor la acest produs. Trebuie sa se gaseasca si alte produse asemanatoare la magazinele de piese auto sau se poate comanda de pe net.
Pentru spatiile laterale o sa pun maine o poza-doua sa va arat cum am utilizat eu spatiile libere.
ieronim77, on 12 October 2010 - 07:10 PM, said:
Draguta ideea; dar pentru cei care avem nivel de echipare Active si nu avem acea mocheta pe spatele banchetei, ce facem ???
Am avut si eu la fel la Punto si stiu cum e, de ce nu incerci sa gasesti o mocheta gri sau neagra sau ce culoare crezi tu ca merge la tine si sa o lipesti pe spatele banchetei? Acuma fiecare face cum crede.
Inca odata zic: foarte inspirat subiectul acestui topic. Revin maine cu poze si ...ma astept sa vad si alte idei/sugestii.
This post has been edited by LucianDLR: 12 October 2010 - 09:26 PM