salutare!
mi-am luat recent un stilo 1.9 jtd, 3 usi, 2004 la sfarsit...si am nevoie neaparat de scut, ca nu am deloc...am facut comanda la un magazin de piese auto si mi-a adus o ordinarie de plastic care nu se potrivea...am gasit un mester care poate sa-mi faca scut metalic, dar....el reproduce scuturile doar dupa un model, care sa si-l masoare, sa-si faca schita...asa ca daca are cineva o schita pe baza caruia se poate executa un scut metalic, va rog sa mi-o dati si mie, ca pe net nu am gasit
multumesc!
Page 1 of 1
Scut Metalic am nevoie de o schita
Posted 12 October 2010 - 09:54 PM
Greu de crezut ca ai sa gasesti o schita realizata corect. Atat de corect incat sa poti executa "inginereste" scutul dupa ea.
Cred ca cea mai buna solutie e sa gasesti un coleg care are pe masina un astfel de scut si sa fie de treaba si sa ti-l dea sa-ti faca mesterul dupa el inca unul. Cel putin eu varianta asta o vad cea mai reala.
Cred ca cea mai buna solutie e sa gasesti un coleg care are pe masina un astfel de scut si sa fie de treaba si sa ti-l dea sa-ti faca mesterul dupa el inca unul. Cel putin eu varianta asta o vad cea mai reala.
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 01 December 2010 - 04:07 PM
ai rezolvat cu construirea scutului?? as fi si eu interesat de un astfel de scut mai ales ca avem acelasi tip de masina;
poate mai sunt si alti doritori si astfel costul de productie ar mai scadea putin;
chiar nimeni nu are sa ne imprumute un scut dupa care "meseriasul" sa construieasca altele din metal??
stima tuturor!!
poate mai sunt si alti doritori si astfel costul de productie ar mai scadea putin;
chiar nimeni nu are sa ne imprumute un scut dupa care "meseriasul" sa construieasca altele din metal??
stima tuturor!!
Posted 01 December 2010 - 04:44 PM
n-ar trebui sa ma bag, ca io am panda, insa asa, ca chestie, io cred ca ar fi bun sa cauti alt meserias
io am avut aceeasi problema, am dus masina la meserias dimineata si am luat-o seara cu scut; si n-am avut nevoie de model
acu, e drept ca sunt multe diferente intre masini, dar... de-aia e meserias, ca se pricepe, nu ?
io am avut aceeasi problema, am dus masina la meserias dimineata si am luat-o seara cu scut; si n-am avut nevoie de model
acu, e drept ca sunt multe diferente intre masini, dar... de-aia e meserias, ca se pricepe, nu ?
DESTEAPTA-TE ROMANE
SA NU SPUI SAU SCRII DESPRE O PERSOANA CEVA CE NU AI PUTEA SA-I SPUI IN FATA
SA NU SPUI SAU SCRII DESPRE O PERSOANA CEVA CE NU AI PUTEA SA-I SPUI IN FATA
Posted 12 December 2010 - 12:51 PM
acuma ma bag si eu in seama, sper sa nu super dar sincer nu cred ca ar trebui sa optati pt scuturile acelea de metal, 1 din cauza vibratiei sau scapati ceva in scut din greseala si face un zgmotot destule urat si 2 dac alovitit ceva fiti sigur ca scutul ala de metal e de egaba, numa daca faci 1 din fie
si o sa aibe 50 de kg in plus, deci sincer nu cred ca e buna varianta, mai bine il pui pe ala de platic cumva cu cleme sau vreo varinta.parerea mea.
Posted 16 December 2010 - 12:46 PM
buna,
mi-am stricat si eu scutul pe bordurile patriei si m-ar interesa un scut pentru stilo 1.9 JTD, fie el si second hand, pe unde as putea gasi. multumesc.
mi-am stricat si eu scutul pe bordurile patriei si m-ar interesa un scut pentru stilo 1.9 JTD, fie el si second hand, pe unde as putea gasi. multumesc.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help