Salut, sunt fericitul posesor al unei Linea (primita cadou de nunta), cu motor de 1.3, multijet, culoare Roso Essuberante.
O am de 2 luni!!! La inceput era cam lenesa, dar acum, dupa 1500km, "si-a mai dat drumul" si merge EXCELENT!!!
3 Probleme am la ea, probleme pentru care va cer ajutorul:
1. GPS-ul nu mai imi recunoaste card-ul!!!. Am achizitionat un alt card de 1Gb, dar nu stiu cum sa pun soft-ul pe el. Am licente, cd-urile, absolut tot!
2. Bancheta din spate se rabateaza in 2 bucati. Una cu scaunul din dreapta spate, iar una cu mijlocul si scaunul stanga spate. Ideea este ca pe ce-a de-a doua nu pot s-o trag. A mai avut cineva problema asta?
3.Stiti cumva cum se mai strang balamalele de la torpedou? In partea stanga nu este prins ok, dar nu gasesc nici o modalitate de a-l strange! Poate ar fi mai bine sa ma duc pana in service cu el? sau nu merita drumul? ma gandesc ca e un lucru minor...
In rest, felicitari tuturor posesorilor de LINEA si poate, dc ne strangem mai multi dintr-un oras, poate putem face o intalnire. Eu unu sunt din Constanta, dar locuiesc in Bucuresti, deci ne putem vedea oriunde!!!
This post has been edited by toogood2skip: 27 September 2007 - 02:27 PM

Help