Accident - Asigurarea Rca Carpatica
Posted 12 November 2010 - 10:56 PM
am si eu o rugaminte..daca imi poate spune cineva cam cum sta treaba cu despagubirile la Carpatica...in seara asta am avut neplacerea ca un taximetrist sa se opreasca fix in bara mea din spate. Acum am ajuns de la politie si am pocesul verbal si dovada pentru reparatie..numai ca vinovatul are RCA la Carpatica, care am inteles ca este varza. A mai avut cineva treaba cu ei, stiti cam cum se misca... eu am CASCO la Astra care sunt super ok...se poate sa imi repar pe CASCO fara sa imi mareasca polita la anul pentru faptul ca am avut despagubire?
mersi,
Posted 12 November 2010 - 11:06 PM
faci dauna casco si le dai dovada de la politie
ei iti repara masina, tu esti vesel
ei isi ia banii cum stii ei de la carpatica, tu esti si mai vesel
ei nu-ti maresc la anul polita ... tu esti in extaz
nu glumesc
Posted 12 November 2010 - 11:48 PM
Un coleg din Iasi a stat pe capul celor de la Carpatica si si-a luat banii de la ei si a facut reparatia la ce service a vrut el.
Succes.
Posted 13 November 2010 - 07:30 AM
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 14 November 2010 - 12:07 PM
abia maine o sa sun la ei sa vad exact cum se procedeaza pentru ca incidentul s-a intamplat vineri seara pe la ora 8..de aceea am refuzat si constatarea amiabila pentru ca trebuia sa ma intalnesc cu el abia luni si fiind taximetrist am preferat sa merg la politie...si as vrea sa o fac pe CASCO pentru ca cei de la Astra sunt super ok...in vara mi-am gasit bara din fata zgariata in parcare la servici, am fost la ei si a doua zi am dus masina in service si in ziua urmatoare am luat-o. Oricum o sa sun si la Carpatica sa vad ce zic ..dar nu sunt de acord sa stau cu masina in service pana se hotarasc ei sa plateasca, mai ales ca nu a fost vina mea.
Posted 14 November 2010 - 10:48 PM
afganu, on 14 November 2010 - 10:36 AM, said:
Asa si asa. Sunt situatii cand au fost ok, situatii cand nu au fost ok.
Depinde de oamenii de la fiecare sucursala. Macar astia nu au ordine clare sa nu faca plati ca cei de la Carpatica sau Asirom.
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 18 March 2011 - 01:33 PM
foxy, on 14 November 2010 - 12:07 PM, said:
abia maine o sa sun la ei sa vad exact cum se procedeaza pentru ca incidentul s-a intamplat vineri seara pe la ora 8..de aceea am refuzat si constatarea amiabila pentru ca trebuia sa ma intalnesc cu el abia luni si fiind taximetrist am preferat sa merg la politie...si as vrea sa o fac pe CASCO pentru ca cei de la Astra sunt super ok...in vara mi-am gasit bara din fata zgariata in parcare la servici, am fost la ei si a doua zi am dus masina in service si in ziua urmatoare am luat-o. Oricum o sa sun si la Carpatica sa vad ce zic ..dar nu sunt de acord sa stau cu masina in service pana se hotarasc ei sa plateasca, mai ales ca nu a fost vina mea.
ce ai rezolvat?
Posted 21 March 2011 - 11:49 PM
Cred ca sunt noi. A auzit cineva de ei?
Sau sa imi fac pentru ca si asa nu ma intereseaza, eu mi-am facut datoria, am RCA restul sa se descurce pagubitul cu ei.
Daca era casco mai ziceam sa imi fac probleme.
Aici este calculator pret RCA unde poti afla pretul si cumpara online..... sa imi fac? in 3 zile imi expira polita veche ...
Posted 22 March 2011 - 01:10 PM
cdmitica, on 12 November 2010 - 11:48 PM, said:
Mda, cred ca la mine te refereai Mitica,nu? Ok, treaba a fost cam asa: un nene cu un Ford Siera din '86 toamna a uitat sa mai ia viraj si sa mai puna frana si a intrat in mine;nici o problema ca doar era asigurat dar la Carpatica. Foarte dragut domnul inspector a constatat ca multe piese se pot repara (banui ca asa fac majoritatea) dar in cazul meu, la o verificare amanuntita in service cam nu prea se puteau repara acele piese asa ca mi le-a dat la inlocuit (service-ul), folosind piese neoriginale si cateva ore de manopera la 50 Ron a iesit un deviz aproximativ de 2800 de lei (de bun simt zic eu, fata de reprezentanta sau alte service-uri) la care Carpatica putea sa despagubeasca ...doar cu 1900, ca atat le iesea lor. Rezolvarea a fost destul de simpla: le-am zis ca in mai putin de 30 zile urma sa imi expire RCA si daca nu vor sa ma despagubeasca la valoarea ceruta de mine (valoare reala) atunci voi fi obligat sa imi fac RCA la ei, avand cea mai "buna oferta" urmand ca apoi sa gresesc intentionat sau nu in trafic si sa produc cateva evenimente, incepand cu masinile domnilor inspectori si directori de la Carpatica. Nu stiu daca au luat-o ca pe o amenintare dar in doua zile m-au sunat si au zis ca au acceptul de la Sibiu si daca sunt de acord cu suma de 2880
Asa ca mare atentie cu aceasta firma!!!
PS: Din informatiile pe care le am, Carpatica Asig pe 2010 e pe pierdere ffffff mare, nu mai retin suma exact, in schimb vad ca au inceput o campanie de publicitate in care spun ca ei sunt cei mai de incredere si ca....platesc. Voi faceti cum stiti. Momentan am asigurare la Astra si nu am avut nici un incident.
Edit: Domnul Inspector care mi-a facut constatarea si-a dat demisia, imi cer scuze daca e din cauza mea, sper ca nu.
This post has been edited by LucianDLR: 22 March 2011 - 01:22 PM
Posted 23 March 2011 - 07:15 PM
Deasemnea service`urile mici trimit la plimbarii pagubitii care vin cu polite de la CARPATICA !
In schimb as vrea sa fac o precizare - Eu lucrez foarte bine cu ASIROM , clientii sunt foarte multumiti iar pagubele se platesc foarte repede ! Au preturi foarte avantajoase si oferte pe masura - vezi CASCO PARTENER ! Cel putin zona de care ma ocup eu - Galati-Braila !
Intr-o alta ordine de idei - la Iasi , toti pagubiti au blocat intrarea de la Soc.CARPATICA -vezi filmulet pe internet !Si ,paradoxal desi sunt in... c$%^t , au preturile cele mai mici - pe ce principiu merg...numai ei stiu - si mai au si reclama la TV
Dar nu sunt singuri...in aceasi situatie este si firma EUROINS !Aici ,deasemnea , service`urile numai primesc pagubiti de la aceasta societate !
Cat despre polita ta CASCO , la anul ai posibilitatea sa-ti creasca prima de asigurare !Oricum , nu stiu daca foarte mult deci poti sta linistit ! Iti spun asta pentru ca , am intalnit clienti carora li s-au majorat prima cu 10% , dar am intalnit si persoane carora au avut o prima mica , desi in anii precedenti au avut incidente ! Oricum la cate oferte si promotii sunt in perioada asta pe piata , este imposibil sa nu gasesti o firma care sa aibe preturi convenabile !
Succesuri si Drum intins !
Posted 27 March 2011 - 04:05 PM
http://www.incont.ro...torii-auto.html
Succesuri !!!
Posted 28 March 2011 - 09:06 PM
Imi e din ce in ce mai frica sa circul pe strazile Constantei. Inainte ma feream de texani ii lasam sa se duca draq unde vor ( tx = numere de bulgaria ) acum mai nou ma feresc de toata lumea ca oricare din dementii ce-i observ zi de zi poate fi un asigurat Carpatica. Asa ca ochii cat cepele
Posted 02 April 2011 - 05:00 PM
cristobob, on 18 March 2011 - 01:33 PM, said:
salutare...
am fost la Astra si am fac pe CASCO ...am dus toate copiile actelor celui care m-a lovit si procesul verbal de la politie...am rezolvat in 2 zile la Astra si 2 zile in service.....la Carpatica program de gravide abia ii prinzi la telefon sau cel putin asa mi s-a intamplat mie...si nu prea ai cu cine sa discuti..nu m-am mai dus la centrul lor de constatari daune pentru ca mi-a povestit o cunostinta cum e pe acolo....
Posted 06 April 2011 - 01:24 PM
Posted 06 April 2011 - 09:02 PM
doru_s, on 06 April 2011 - 01:24 PM, said:
Nu se va inregistra cu eveniment deci nu va pierde eventualul bonus(daca nu va avea incidente). In cazul de fata el a ales sa foloseasca CASCO deoarece RCA-ul taximetristului(Carpatica) e cu probleme. ASTRA recupereaza mult mai usor contravaloarea reparatiilor de "ca de la firma la firma"
Posted 23 August 2011 - 08:12 AM
La carpatica e spinoasa problema. Te duci la ei iese inspectorul, face poze si in cateva zile ai rezultatul -> urmele accidentului nu corespund cu cele relatate de pagubit/vinovat. Deci hai pa.
asta am patit si eu....in 26 iunie mi-a lovit masina o vecina cu Aveo, a dat cu spatele cam 8 metri si s-a dus drept in masina mea (a zis ca nu a vazut in oglinzi ca vorbea la tel
urmarile : usa spate infundata rau (nu se mai deschide fara un zgomot infernal)
usa fata zgariata
nenea inspectorul de la Carpatica m-a sunat dupa 5 zile si imi zice ca usa din fata nu face obiectul daunei din cauza ca s-a studiat dinamica accidentului bla bla bla
zic bine...hai sa alegem service-ul unde reparam masina , mi-a propus un service plin de al-de Dorel -aflat chiar in spatele ''centrului'' de daune Carpatica..am zis ca nu pot sa imi repar aici masina si am ales un service Mercedes-Benz (ROL CAR Buzau)
- ma duc la service cu masina si cu ''devizul'' de reparatie si il inmanez celui care trebuia sa faca receptia masinii... am vazut ca se amuza foarte rau pe seama mea si nu stiam de ce (nenea ''inspector de daune'' trecuse REPARARE in dreptul operatiei - mai pe scurt hai ca ii dam 2 ciocane si o lopata de chit si aia e)
- usa era clar ca trebuia schimbata nu reparata
ma intorc la Carpatica cu devizul ala si fac scandal, nenea zice...hai ca te sun maine
- au trecut 2 saptamani, au trecut 3 saptamani - mi-a expirat dovada si usa nu avea niciun gand sa mai fie reparata
- am dat telefoane peste telefoane si ma tot amanau...pana la urma am facut o reclamatie la CSA si am dat e-mail pe adresa directorului general al Carpatica
- a doua zi au inceput sa sune telefoanele...se intreceau in scuze micutii
pe 19 august (dupa aproape 2 luni de la accident, ma suna nenea inspectorul si imi zice ca s-a aprobat dosarul de dauna si ca se va repara si usa din fata - care anterior nu intra in schema ''din cauza dinamicii accidentului''
- a ramas sa ma sune in momentul in care soseste usa ce trebuie schimbata
Cam asa stau lucrurile cu aceasta firma de ''asigurari'' Carpatica...
probabil ca ei s-au luat dupa Kaufland ''ieftin si bun'' si au uitat sa plateasca daune si celor care au masini din 2010 - nu prea mai merge treaba cu indreptatul usilor ca la Dacia lui tataie
sanatate!
I L - S U C C E S S O - S I - F A B B R I C A - I N S I E M E
Posted 26 August 2011 - 02:26 PM
cdmitica, on 24 August 2011 - 01:43 PM, said:
Pacat de masinuta
asta e Mitica....am invatat sa nu ma mai enervez pt toti cretinii care s-au dus cu flori la examenul pentru dobandirea permisului de conducere
o tanti mi-a zis ''mare greseala ai facut ca ti-ai luat masina rosie''
astazi a sunat telefonul si au sosit vestile bune , masina intra in reparatie luni ( dupa 60 de zile de mers ''cu circul pe drum'')
Traim in Romania si asta nu mai e demult o scuza
This post has been edited by nicUnico: 26 August 2011 - 02:36 PM
Posted 26 August 2011 - 09:03 PM
Acum intrebarea mea este urmatoare :
-eu vreau sa merg la centrul lor de daune si sa cer banii pt vopsirea barei in regie proprie , adica sa o vopsesc eu unde vreau .Se poate aproba cazul asta sa primesti banii inainte apoi sa faci reparatia ?
In cazul ca nu imi aproba asa o las ...ca daca o vopsesc altundeva (sa zicem 500-700 lei vopsit cu demontaj -montaj )astia in veci nu imi dau banii sa ridic masina si tot eu platesc si raman cu banii dati .Oricum , in solidaritate cu miile sau zecile de mii de pagubiti de aceasta firma fantoma vreau sa intru si eu in contact cu ei si sa fac un scandal din ala mare pentru ca la cate cazuri sunt merita sa i luat la pietre fiecare dintre noi .Este INCREDIBIL cate cazuri sunt pe internet cu aceste scursuri ale societatii .
ps.am mai avut unele mici incidente rezolvate pe casco la BCR Asig si altul pe un RCA Generali .Incredibila diferenta .Oricum eu doar am citit si vazut la tv despre aceste javre ce le fac oamenilor acum astept sa vad ce pot sa imi zica pt o reparatie de 500-700 lei .
Numai de bine !!!
Posted 27 August 2011 - 01:30 PM
salut! masina mea intra in reparatie dupa 60 zile de scandaluri si amanari si reclamatii la CSA, etc...
daca pentru o usa infundata facuta varza carpatica propune reparare...nu o sa vezi tu niciodata bani in avans de la ei... exista 3 variante
1.o sa-ti dea nenea inspectorul un deviz de reparare si o s-o faci in regie proprie apoi te trezesti ca nu iti acopera decat o parte din suma (pt ca el va considera ca este prea scump)
2 nenea o sa-ti spuna sa o rezolvi ''in spate'' - nu m-as mira ca la centrul de daune carpatica de unde esti tu, in spatele lui sa fie vreun service darapanat si sa iti propuna sa o faci acolo
3. te duci sa iti faca dosarul de daune si alegi cel mai scump service (cum am facut eu - Mercedes-Benz)
astepti 3-4 saptamani, apoi ii suni si daca nu iti dau o solutie - faci reclamatie la CSA si trimiti mail la Carpatica sau ii suni - te ajut eu cu toate datele astea
Nu te pune sa faci masina in regie proprie din cauza unui cretin
Te asigur ca altfel o sa stea lucrurile cu baietii astia daca ''le dam panica'' cu CSA-ul
This post has been edited by nicUnico: 27 August 2011 - 01:30 PM
Posted 28 August 2011 - 01:46 PM
Eu vreau sa o repar la AItalia si sa le dea carpatica banii .AItalia nu lucreaza cu ei ...Dar mai intai sa ma interez exact cat costa vopsitul si manopera la bara .
Numai de bine .
Posted 30 December 2011 - 09:30 PM
Posted 30 December 2011 - 09:47 PM
Pentru pagubit e nasol
Dar tu trebuie sa te rogi in continuare sa nu te loveasca unu cu masina asigurata la Carpatica
This post has been edited by B0yCk: 30 December 2011 - 09:47 PM
Posted 31 December 2011 - 09:15 AM
Posted 14 January 2012 - 09:33 AM
Posted 14 January 2012 - 08:50 PM
Apoi firmele sa isi recupereze paguba intre ele, bineinteles fara penalizari cum este posibil sa fie acum pentru raparatiile facute pe CASCO.
Atunci lumea s-ar orienta catre firme serioase si ar disparea ciudatii astia de pe piata.
Cati au CASCO la Carpatica? Nu am idee daca se poate face asa ceva la ei.
Dar din pacate interesele sunt altele.

Help