Modulator Fm
Posted 27 November 2010 - 04:37 PM
Multumesc fain!
P.S. Inca o intrebare cam off-topic, turometrul pana la ce valori ar trebuii sa indice, al meu arata 8000,dar daca o accelerz pana in podea ajunge doar la 5000. Este normal?
Multumesc inca o data.
Posted 27 November 2010 - 05:26 PM
Ai incercat cu un prelungitor de bricheta cu 2 sau 3 cai sa vezi poate intra acolo mai bine? Sunt in comert tot felul de modele, cu leduri pentru a-ti arata incarcarea bateriei, luminate inelele sa vezi locasul, etc.
Off-topic: turometrul tau e de bezina, tu ai diesel, la ce turatie ai vrea sa se opreasca? la 6500?!? Ca idee: de la 4500 incepe zona rosie pt Jtd si nu numai, nu ca nu ar putea el mai mult.
Posted 27 November 2010 - 11:00 PM
Off-topic... si ce inseamna ca eu am bord de "benzinar" asa a venit din fabrica (masina e second-hand) sau cinva i-a schimbat bordul?(sunt beginer in ale masinilor).
Multumesc.
Posted 27 November 2010 - 11:09 PM
puterea maxima la motorul tau daca este cel de 115 cai se atinge la 4000 de rot / min . daca urci cu ea mai mult in ture urci degeaba ( sa ma corecteze careva daca gresesc , dar eu asa stiu )
Putere maxima(CP@RPM): 115@4000
- Cuplu maxim (NM@RPM): 225@2000 -
This post has been edited by alex_brasov: 27 November 2010 - 11:10 PM
Posted 27 November 2010 - 11:26 PM
Ceasurile de bord de diesel sunt diferite fata de cele pe benzina indiferent de marca sau vechime
Danypata, sigur ai bordul schimbat pentru ca nu exista Stilo JTD cu max 8000 turatii. Nu iti indica turatia corecta si ar fi recomandat sa le schimbi cu unele diesel
Posted 27 November 2010 - 11:31 PM
Cristy.HZN, on 27 November 2010 - 11:26 PM, said:
Serios? Atunci de ce toate Grande Punto, Bravo si Linea au cadranele gradate exact la fel, indiferent de motorizare?
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Posted 27 November 2010 - 11:49 PM
Lup, on 27 November 2010 - 11:31 PM, said:
Daca e asa cum zici tu (nu stiu cum e) iti dau eu raspunsul. Pentru ca astia de la Fiat au crezut ca fac mare economie asa, ceea ce mie mi se pare o mare marlanie.Cum sa pui bord de benzina pe diesel ?!?!

Masina Mea
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics.
Even if you win, you're still retarded.
Partenerii CLUBFIAT
INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI
(FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
Posted 28 November 2010 - 12:02 AM
Mie mi se pare ca arata elegant, simetric si fara zona rosie. Oricum masina e limitata electronic sa nu ajunga acolo
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Posted 28 November 2010 - 12:29 AM
Cealalta e o marlanie. Sa pui 7000 ture pe diesel si el sa fie limitat la 4000. La ce alta marca serioasa ai mai vazut asta ?
Pacat ca suntem offtopic.

Masina Mea
Partenerii CLUBFIAT
INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI
(FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
Posted 28 November 2010 - 12:45 AM
Articolul 19.
Posted 28 November 2010 - 01:20 AM
Pai in ideea asta, sa scoata dracu turometrul, ce conteaza ? Sau sa arate 48.000 de ture ca la navele spatiale. Si asa e limitat electronic, deci e degeaba.
Si nu, nu vreau sa ma cert cu tine, nu caut asta.
Bafta.
This post has been edited by Andu: 28 November 2010 - 01:26 AM

Masina Mea
Partenerii CLUBFIAT
(FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
Posted 28 November 2010 - 01:25 AM
Articolul 19.
Posted 28 November 2010 - 01:42 AM
Posted 07 December 2010 - 10:46 PM
Posted 07 February 2011 - 02:08 PM
Posted 15 February 2011 - 11:34 AM
turometrul:vad ca ai stilo din 2003;cu siguranta trebuia sa-l ai gradat pana la 6000/rpm.ce este la fiaturile mai noi este alta treaba dar stilo niciodata nu a avut la diesel mai mult de 6000/rpm si cu siguranta ai ceasuri de benzinar(8000rpm).
daca e sau nu calibrat asta poti verifica usor.

Help