salut ,am un fiat stilo 1,4 16 v din 2004 am avut un accident au sarit airbagurile sofer si pasager am schimbat plansa si airbag sofer plus centura sofer dar am inteles ca trebuie sa resetez (crash data )din calculatorul airbag deoarece i-mi sta aprins martorul airbag .daca stiti pe cineva care se pricepe la resetarea calculatorului?
Page 1 of 1
Martor Airbag Aprins resetare calculator airbag
Posted 30 November 2010 - 12:44 PM
Salut
Sincer imi pare rau sa aud de asemenea evenimente, nu vreau sa te sperii dar... trebuie sa schimbi si calculatorul de Airbag, nu ai ce sa resetezi la el, e de "unica folosinta". Poate gasesti la dezmembrari. Bafta!
Sincer imi pare rau sa aud de asemenea evenimente, nu vreau sa te sperii dar... trebuie sa schimbi si calculatorul de Airbag, nu ai ce sa resetezi la el, e de "unica folosinta". Poate gasesti la dezmembrari. Bafta!
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
Share this topic:
Page 1 of 1

Help