Salutare, sunt nou pe aici pe la voi, f mishto forumul.
Am un stilo 1.9 jtd 115 cp coupe 2003, jante pe 17 originale fiat, cauciucurile 215 /45 /r17.
Este bine sa le pastrez pt iarna ? sau sa pun jante de tabla (care nu prea le gasesc) ?
Spre exemplu la fiat-ul meu, pot pune cauciucuri 215/55/r17 ? intreb asta pt ca nu am gasit raspunsul.
Preheat Fault, eroarea de la bujia incandescenta, unde gasesc de cumparat si cum le inlocuiesti pe cele vehi, caci la reprezentanta cere f multi bani, de ce?
Va multumesc, astept raspunsurile/parerile voastre !
Fiat Stilo JTD nu are cauciucuri speciale care sa necesite deschiderea unui nou topic.
Exista ceva topice despre cauciucuri si jante deci posteaza acolo.
La fel problema cu bujiile. Foloseste functia SEARCH.
Page 1 of 1
Cauciuri Iarna Fiat Stilo 1.9 Jtd
Posted 04 December 2010 - 04:04 AM
alexR, on 04 December 2010 - 12:16 AM, said:
jante pe 17 originale fiat, cauciucurile 215 /45 /r17.
Este bine sa le pastrez pt iarna ? sau sa pun jante de tabla (care nu prea le gasesc) ?
Spre exemplu la fiat-ul meu, pot pune cauciucuri 215/55/r17 ? intreb asta pt ca nu am gasit raspunsul.
Sa pastrezi pentru iarna ce ? "Cauciucurile 215 /45 /r17" da, merg..daca sunt de iarna sau all season macar. Sau jantele ? Merg si jantele, cu toate ca unii spun ca-s recomandate cele de tabla, personal eu nu vad diferenta..
Se poate, dar exista si posibilitatea sa-ti atinga in aripa deoarece se modifica circumferinta totala a cauciucului. Vezi in carte ce ai recomandat, daca nu e si dimensiunea asta..probabil atinge.

Masina Mea
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics.
Even if you win, you're still retarded.
Partenerii CLUBFIAT
INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI
(FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
Posted 04 December 2010 - 09:06 AM
Parerea mea e sa iti iei jante de tabla pentru iarna din 2 motive:
1. Protejezi jantele de aliaj, pentru ca iarna se da cu sare pe asfalt si se pot exfolia
2. Te costa mai putin cauciucurile de iarna pe 15" (195/65/R15) decat cele pe 17"
1. Protejezi jantele de aliaj, pentru ca iarna se da cu sare pe asfalt si se pot exfolia
2. Te costa mai putin cauciucurile de iarna pe 15" (195/65/R15) decat cele pe 17"
Posted 04 December 2010 - 12:13 PM
pentru preheat fault sunt bujii incandescente Bosch si nu e foarte simplu de schimbat,acuma ramane la atitudinea ta daca schimbi numai o bujie sau toate dar e mai comlicat un pic nu ca la motoarele pe benzina
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

This topic is locked