== CLUB FIAT ROMANIA==: Probleme Far - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Probleme Far farul se abureste

#31 User is offline   untar 

• Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: PUNTO
  • An: 2002

Posted 23 March 2012 - 10:38 PM

pai bun idea e ca farul era reglat si astea...nu mai merge sa misc ca erau la maxim daca nu ma insel sau in fine..pai si cum sa se duca?pot arunca farul? a picat asa ca a vrut el :wallbanger: cei drept nu am mai miscat de reglaje...am impins doar un pic in oglinda,am crezut ca s-a rupt.

This post has been edited by untar: 23 March 2012 - 10:49 PM

0

#32 User is offline   Fanuel95 

• Interests:cultura generala, prieteni
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto 55
  • An: 1995

Posted 02 April 2012 - 08:06 PM

Salut. Mi s-a intamplat sa se fisureze becul,la baza lui, sau sa se fi miscat de la locul sau. Incearca sa schimbi becurile intre ele, tot aceeasi problema o sa apara? Intotdeauna verifica becurile si fixarea acestora in far inainte de a face demontarea.
0

#33 User is offline   dianthus2rt 

• Marca: Fiat
  • Model: Punto 1.2 8V sx
  • An: 2009

Posted Yesterday, 05:17 PM

Deci. Daca ai schimbat farul cu unul nou ieftin ori scump si farul se umezeste/abureste/umezeste nu pune pastile, nu lipi cu silicon, nu te chinui deageaba. Da o gaura de 5 mm in diametru, lasa farul fara capac 3-4 zile se usuca apa si montezi capacul gaurit. si rezolvi problema. 2 ani am chinui'to si eu cu far aburit. Relevatia am avut-o cand am dat peste farul original ce il aveam in pivnita. capacul cel mare are o aerisire si o teava in forma de L la far original. La cele cumparate lipseste. Am montat capacul cu aerisire si "pa" apa in far. Apa mai am doar in radiator, in spritiera si genunchi :))
As atasa imagini cu capacul de far original dar nu stiu cum dar le pot trimite la cerere pe mess.
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Pachete promo consumabile AR, FIAT, LANCIA