This post has been edited by untar: 23 March 2012 - 10:49 PM
Probleme Far farul se abureste
Posted 23 March 2012 - 10:38 PM
pai bun idea e ca farul era reglat si astea...nu mai merge sa misc ca erau la maxim daca nu ma insel sau in fine..pai si cum sa se duca?pot arunca farul? a picat asa ca a vrut el
cei drept nu am mai miscat de reglaje...am impins doar un pic in oglinda,am crezut ca s-a rupt.
Posted 02 April 2012 - 08:06 PM
Salut. Mi s-a intamplat sa se fisureze becul,la baza lui, sau sa se fi miscat de la locul sau. Incearca sa schimbi becurile intre ele, tot aceeasi problema o sa apara? Intotdeauna verifica becurile si fixarea acestora in far inainte de a face demontarea.
Posted Yesterday, 05:17 PM
Deci. Daca ai schimbat farul cu unul nou ieftin ori scump si farul se umezeste/abureste/umezeste nu pune pastile, nu lipi cu silicon, nu te chinui deageaba. Da o gaura de 5 mm in diametru, lasa farul fara capac 3-4 zile se usuca apa si montezi capacul gaurit. si rezolvi problema. 2 ani am chinui'to si eu cu far aburit. Relevatia am avut-o cand am dat peste farul original ce il aveam in pivnita. capacul cel mare are o aerisire si o teava in forma de L la far original. La cele cumparate lipseste. Am montat capacul cu aerisire si "pa" apa in far. Apa mai am doar in radiator, in spritiera si genunchi
As atasa imagini cu capacul de far original dar nu stiu cum dar le pot trimite la cerere pe mess.
As atasa imagini cu capacul de far original dar nu stiu cum dar le pot trimite la cerere pe mess.

Help