Page 1 of 1
Inlocuire Cutie Viteze
Posted 05 December 2010 - 10:57 PM
Va salut. Vreau sa inlocuiesc actuala cutie in 5 rapoarte cu una de sporting in 6. Dupa ceva sapaturi am inteles ca difera cablurile de comanda si timoneria. As vrea sa ma ajutati daca ati facut asa ceva sau daca cunosteti cazuri. Ma intereseaza in special diferentele ce apar de la o cutie la alta insa nu numai. Orice sfat e binevenit.
Multumesc.
Multumesc.
Posted 05 December 2010 - 11:02 PM
trebuie schimbata timoneria cu cabluri cu tot . Din cate stiu cutiile sunt la fel si merg fara pb de pe sporting pe cel normal .
Posted 05 December 2010 - 11:05 PM
Am cutia impreuna cu timoneria si cablurile de pe un sporting. Am sa-mi fac timp sa o "faram". Sper sa nu am parte de surprize.
Posted 12 December 2010 - 10:55 AM
Experiment reusit:) Cutia se potriveste fara probleme. Timoneria si cablurile nu le-am mai inlocuit. Se potrivesc (daca nu cumva ori fi identice) foarte bine cele de pe masina.
Offtopic: Are cineva cunostinte de vreun centru de dezmembrari in Bucuresti care sa fie axat mai mult pe marca Fiat? Trebuie sa schimb nuca scimbatorului.
Offtopic: Are cineva cunostinte de vreun centru de dezmembrari in Bucuresti care sa fie axat mai mult pe marca Fiat? Trebuie sa schimb nuca scimbatorului.
Posted 13 December 2010 - 11:13 PM
Bvo . nu cunosc , mai greu gasesti nuca cu 6 . eu pe a mea am desfacuto
.
Posted 29 December 2010 - 07:32 AM
nu vinzi *****
Pe Pm sau la Bursa se fac afacerile!
Pe Pm sau la Bursa se fac afacerile!
This post has been edited by robylup: 29 December 2010 - 09:26 AM
Posted 26 December 2011 - 01:59 PM
Aviz celor interesati. NU puneti cutie cu 6 rapoarte pe motorul asta daca doriti consum mai mic. Pe masina mea a crescut cu 10-15%.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help