Salut! De vreo saptamana nu mi se mai deschide incuietoarea de la portbagaj din cheie.Introduc cheia si nu se deschide.Am incercat cu ambele chei.In schimb din masina mi se deschide atunci cand trag de maneta.A mai intampinat cineva aceasta problema?
Page 1 of 1
Incuietoare Portbagaj
Posted 09 December 2010 - 05:11 PM
Salut!La mine situatia este identica cu a ta dar momentan nu am avut timp sa ma ocup de ea...Poti incerca aici:http://www.mcbusiness.ro/galerie.php.Am vorbit cu ei si pot repara butucul si eventual sa faca o alta cheie la el.
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Romania - the end of choice!
Posted 09 December 2010 - 07:03 PM
Salut,
Precizez inca de la inceput ca nu cunosc sistemul exact desi detin si eu o Albea...dar nu am avut (inca) aceasta problema...
Dar luand treaba metodic:
-"levierul" de deschidere din interior este legat de o sufa care merge pana la incuietoarea situata central la portbagaj
- BANUIESC ca si legatura dintre incuietoarea situata in partea dreapta tot printr-o sufa este legata
de "clenciul" care tine inchis sau deschide portbagajul.E posibil ca acea sa se fi rupt !
In aceasta ordine de idei parerea mea ar fi sa dati jos capitonajul sa va uitati un pic la tot mecanismul.
Daca nu ajungeti la o concluzie sau nu gasiti nimic suspect...ma ofer sa-l desfac pe al meu si sa va fac o poza sa vedeti cum arata unul functional.
Repet este doar o opinie si trebuie tratata ca atare !
Succes !
Precizez inca de la inceput ca nu cunosc sistemul exact desi detin si eu o Albea...dar nu am avut (inca) aceasta problema...
Dar luand treaba metodic:
-"levierul" de deschidere din interior este legat de o sufa care merge pana la incuietoarea situata central la portbagaj
- BANUIESC ca si legatura dintre incuietoarea situata in partea dreapta tot printr-o sufa este legata
de "clenciul" care tine inchis sau deschide portbagajul.E posibil ca acea sa se fi rupt !
In aceasta ordine de idei parerea mea ar fi sa dati jos capitonajul sa va uitati un pic la tot mecanismul.
Daca nu ajungeti la o concluzie sau nu gasiti nimic suspect...ma ofer sa-l desfac pe al meu si sa va fac o poza sa vedeti cum arata unul functional.
Repet este doar o opinie si trebuie tratata ca atare !
Succes !
Posted 09 December 2010 - 07:22 PM
Intre butuc si inchiderea portbagajului exista o parghie de actionare.Pentru a avea acces la butuc si aceasta parghie se desface capacul negru din dreapta care permite accesul la mecanismul de inchidere- becurile de ceata si cele de mers inapoi.Butucul e prins in 2 suruburi...se scoate tija care merge la incuietoare.Daca din maneta fata se deschide si daca dupa ce eliberezi tija din butuc,si tragi de ea portbagajul se deschide...nu mai ramane decat butucul !
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 10 December 2010 - 02:04 PM
Ceva de genu avea si masina mea cand am cumparat-o , si m am dus la un mester care a desfacut butucul si a rezovat problema, m- a costat undeva pe la vreo 35 de lei.
Posted 10 December 2010 - 03:16 PM
Salut! Va multumesc pentru reply-uri.O sa o desfac si daca rezolv ceva va spun ce si cum.O zi buna!
Posted 12 December 2010 - 12:53 PM
Aia cu reparatu butucului trebuie sa stii cum sa asezi catei aia din butuc ca altfel ramai cu el in mana.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help