== CLUB FIAT ROMANIA==: De ce sa NU iau Albea? - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 9 Pages +
  • « First
  • 7
  • 8
  • 9
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

De ce sa NU iau Albea? Incercati sa ma convingeti! :)

#241 User is offline   BC-92-EDI 

• cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 09 May 2011 - 06:58 PM

Mickey, sa stapanesti sanatos masina si sa ai parte de multi km fara incidente neplacute.
Sa speram ca nu o sa te dezamageasca si fiecare kilometru parcurs o sa fie o placere. :thumbl:

Este normal sa se existe si colegi nemultumiti de calitatea si performantele masinii, dar fiecare este liber sa-si exprime parerea.
Personal am Albea de 4 ani si 40.000km si-ti pot spune ca nu regret achizitia facuta.
Din punctul meu de vedere este o masina corecta la pretul ei.

P.S.: Te asteptam sa ne prezinti masina. O poti face aici sau aici. :happywave:
Posted Image
0

#242 User is offline   adriandoru 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Model: Albea 1.2 16v + GPL

Posted 09 May 2011 - 07:07 PM

View Postmickey, on 09 May 2011 - 03:16 PM, said:

Mai fratilor cred ca glumiti...Fiat Albea nu e masina..Masina o am din februarie 2011 si sunt super multumit de ea.Salutari tuturor si toate cele bune :thumbl: :happywave:

Intrebare ???

Masina ti-ai dorit-o? Ai cautat Albea? sau a fost doar o conjuctura....eu am avut masina la vanzare si nu s-a interesat nimeni de ea.Deci cel mai mare minus la Fiat este revanzarea
Pleaca odata din Ghencea
Free Steaua
0

#243 User is online   mickey 

• Marca: fiat
  • Model: albea
  • An: 2006

Posted 09 May 2011 - 07:25 PM

Da Adrian,mi-am dorit masina asta enorm de mult si am avut norocul sa o cumpar de la o firma din bucuresti care mi-a dat garantie la cutie si motor un an de zile.Sper sa nu fie vreodata nevoie sa apelez la garantie.Masina am luat-o cu 87000km si am facut vreo 2000 km.Masina este exact cum am spus toti posesorii de pe forum.Sunt nebun dupa "fetitza" mea.Intr-o zi o sa-i fac mai multe poze si o prezint.Mersi EDI. :happywave:

1) Esti pe net
2) Esti pe FIAT CLUB
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
8) Daca ai zambit doar, acum sigur razi

Posted Image
0

#244 User is offline   BZN 

• Model: Albea 1,2
  • An: 2004

Posted 10 May 2011 - 08:50 AM

Avand in vedere ca nu se mai produc, nu vad de ce s-ar mai inghesui lumea sa cumpere asa ceva.
0

#245 User is offline   adriandoru 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 10 May 2011 - 09:14 AM

View PostBZN, on 10 May 2011 - 08:50 AM, said:

Avand in vedere ca nu se mai produc, nu vad de ce s-ar mai inghesui lumea sa cumpere asa ceva.

Pai piesele pentru ea inca se mai produc.............nici golf 4 sau astra clasic nu se mai produc si totusi!

This post has been edited by BC-92-EDI: 10 May 2011 - 02:51 PM
Reason for edit: Nu mai cita mesajul anterior in totalitate, foloseste butonul ADDREPLY(Raspuns nou).

Pleaca odata din Ghencea
Free Steaua
0

#246 User is offline   Florin23 

• membru obiectiv
  • Pip
  • Interests:educatie, cercetare
  • Marca: FIAT
  • Model: ALBEA

Posted 10 May 2011 - 11:23 AM

Albea facelift nu se mai importa in RO cam de la mijlocul anului trecut, insa piese se vor mai produce timp de circa 10 ani, daca stiu eu bine. E un timp destul de lung pentru care sa merite sa achizitionezi chiar si la SH acest model.
Subscriu la parerile pozitive ale colegilor referitoare la masina, dupa o experienta de 4 ani si cateva luni si 81.000 de km. In afara de consumabile si piese care se uzeaza din cauza drumurilor, n-am schimbat nimic major la ea. Eu zic ca a meritat investitia.
La revanzare, cum zice si adriandoru, e un model ieftin, mai ales cea fabricata pana in 2005. Cea de 1,4 fiind mai noua si cu un consum mai bun, e ceva mai bine cotata, mai ales versiunile superioare, cu ABS/EBD, jante, AC.
La ce probleme majore se intalnesc la alte marci/modele, eu zic ca Albea e chiar o masina fiabila.
Bafta!
DEŞTEAPTĂ-TE ROMĀNE!
0

#247 User is offline   BUBBA_GSG 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 10 May 2011 - 03:57 PM

Confirm spusele lui Florin.
Acum depinde de fiecare care sunt pretentiile si asteptarile personale de la o masina.
Ce astepti de la ea si cat esti dispus sa investesti...:D
0

#248 User is offline   madalin8619 

• An: 2008

Posted 23 February 2012 - 11:28 AM

Haideti sa va spun eu cum e cu Albea. E o masina de om linistit, foarte firava, din toate punctele de vedere, am un parc auto in grija in care predomina fiat si asta ma face sa cred ca nu am ghinion cu masina mea ci ca e un fenomen general. Cum e posibil sa mergi la revizia de 30000 de km si sa ti se inlocuiasca pompa de ambreiaj (e servo), caseta de directie (avea joc, nu rau dar in timp se marea si aveam probleme) in conditiile in care pun rotile pe masina de echilibrat si imi cereau plumbi max 35 gr. ceea ce denota ca nu am luat gropi cu ea, tot atunci s-au inlocuit amortizoarele spate ca la testul de suspensii nu si-au facut treaba bine, cand in masina aia au mers 5 persoane 1000 de km din 30000?! La un an dupa asta imi curgea antigelul pe picioare, dupa inca 1 an rk motor. Un verisor are un parc dacia in grija, (masina aia urata despre care zic mai toti) m-am plimbat si eu cu ele ca il mai ajut la sa le duca la spalat, la service si intr-adevar Albea e altceva, dar are masini si cu 70-80000 km si soferi din aia de merg in dusmanie cu ele si cand discutam de probleme in special ale masinii mele ca de restul nu prea ma intereseaza ca nu platesc eu, nu ii vine sa creada ce aude. E drept ca si eu exagerez, adica masina e in forma maxima ca zic asa, dar sa schimbi atatea....
0

#249 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Model: Albea 1.4

Posted 23 February 2012 - 01:27 PM

Asa cum nu sunt doi oameni la fel, nu sunt nici doua masini la fel (din acelasi model) pentru ca nu sunt doi soferi la fel pe doua drumuri la fel. Masinile sunt facute sa fie ingrijite, conduse cu capul, nu cu piciorul si respectate. Atunci te vor servi si te vei putea bucura de ele...

This post has been edited by Cip: 23 February 2012 - 01:28 PM

0

#250 User is offline   stresscalu 

• Group: Banned

Posted 23 February 2012 - 01:28 PM

eu am fiat albea din 2008 este modelul dinamic , adica cu alte cuvinte , este aproape full.Vreau sa spun ca sunt super incantat de aceasta masina ,am cu ea 48.000km far reparatii. Nu am schimbat absolut nimic la ea , in afara de filtre si ulei , si o singura data placutele de frana . Ce sa spun mai mult ? recomand aceasta maina tuturor celor care sunt indragostiti de sigla fiat. :osanale:
0

#251 User is offline   madalin8619 

Posted 23 February 2012 - 02:20 PM

View PostCip, on 23 February 2012 - 01:27 PM, said:

Asa cum nu sunt doi oameni la fel, nu sunt nici doua masini la fel (din acelasi model) pentru ca nu sunt doi soferi la fel pe doua drumuri la fel. Masinile sunt facute sa fie ingrijite, conduse cu capul, nu cu piciorul si respectate. Atunci te vor servi si te vei putea bucura de ele...

Salutare! eu zic sa lasam figurile de stil si sa fim obiectivi, stiu cum e cand fiecare isi lauda masina! Si sa nu se inteleaga ca am tras de ea in stil barbar, cateodata o mai ,,atingeam",e normal, iar la capitolul ingrijit, pe langa faptul ca arata ca noua, are doar bara spate revopsita ( a intrat unul in mine), spune-mi tu cati oameni schimba discurile de frana la 60000 km ca aveam o vibratie insignifianta in volan cand franam(adica discul era putin ovalizat, asa ca ce sa-ti doresc, consum cat mai mic!
0

#252 User is offline   adriandoru 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 23 February 2012 - 02:57 PM

Mda..foarte ciudat, e prima oara cand aud de atatea probleme la un Fiat albea. Eu de exepmlu nu am schimbat nimic in 80000 km, in afara de consumabile (ulei,filtre,placute).

Si nu laud masina doar pentru ca e a mea, pur si simplu nu am nici un fel de problema.....

Singurele "problemele" ale mele sunt puterea motorului si stabilitatea, DAR totusi e masina low cost nu un ABARTH

This post has been edited by adriandoru: 23 February 2012 - 02:58 PM

Pleaca odata din Ghencea
Free Steaua
0

#253 User is offline   madalin8619 

Posted 23 February 2012 - 03:46 PM

Imi zicea cineva ca Fiatul are 10 clase de calitate, ale noastre facute in Turcia nu stiu in ce masura sunt supervizate de cei din Italia sau Polonia, mai ales ca vorbim si de o platforma mai veche (palio). Eu sper ca pe viitor sa nu mai am probleme. In prezent masina e in forma, mai am un pic si fac 5000 km cu ea de la ,,transplant", o sa-i fac inca un schimb de ulei chiar daca in prezent este curat, numai sa fiu sigur ca e in regula, chiar daca e mai batraneasca treaba.
0

#254 User is offline   BC-92-EDI 

• cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators

Posted 23 February 2012 - 05:55 PM

View Postmadalin8619, on 23 February 2012 - 02:20 PM, said:

eu zic sa lasam figurile de stil si sa fim obiectivi, stiu cum e cand fiecare isi lauda masina.

Salut, Madalin!

Fara sa-mi laud masina, iti pot spune ca in 50.000km si 4 ani jumatate de cand detin Albea, nu am schimbat nimic in afara de "consumabile".
Intr-adevar, nu toate ma multumesc, dar nu trebuie sa uitam ca vorbim de o masina "low-cost".

Fiecare padure are si uscaturi, este normal sa apara si probleme mai mari sau mai mici la o masina. Spre exemplu, unui coleg cu un Fiat Linea i s-a spart blocul motor la doar cateva mii de km. Am dat exemplul lui pentru ca am citit povestea mai pe larg, dar cu siguranta lucruri de genul asta se intampla si la "case mai mari".

Iti inteleg nemultumirea, dar nu trebuie sa generalizam...

Multi km fara probleme de acum incolo! :lavolan:
Toate cele bune! :happywave:
Posted Image
0

#255 User is offline   stresscalu 

• Group: Banned

Posted 24 February 2012 - 09:30 AM

asa este ...fiecare isi lauda masina , dar eu chiar mi-o laud , pt ca tin la ea foarte mult , si multumesc DOMNULUI nu am avut probleme . Asa cum spunea si bc92edi orice padure are si uscaturi , an prieteni cu masini de 15...20 000 de euro , si au schimbat mai multe la ele in 50.000km decat am schimbat eu. toate cele bune :happywave:
0

Share this topic:

• 9 Pages +
  • « First
  • 7
  • 8
  • 9
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing