salut!mi-am achizitionat un fiat stilo diesel 1.9 multijet,de curand am vrut sa-mi schimb rotile si am constatat ca fostul propietar nu mi-a lasat cheia antifurt pt roti,rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu un sfat,unde as putea sa gasesc o asemenea cheie(in timisoara).va multumesc!
Page 1 of 1
Cheie Antifurt Roti
Posted 02 January 2011 - 09:41 PM
Salut si bine ai sosit pe forum.
Cele mai multe sanse sa scoti antifurtul de la roti este la o vulcanizare. Majoritatea vulcanizarilor mai au un model, doua de chei antifurt, ba chiar si cate un surub antifurt. Apoi incearca sa vorbesti cu fostul proprietar si poate iti gaseste cheia, altfel trebuie sa iti cumperi al set antifurt sau macar patru prezoane pentru ca este riscant sa ai doar trei prezoane la roata.
Cele mai multe sanse sa scoti antifurtul de la roti este la o vulcanizare. Majoritatea vulcanizarilor mai au un model, doua de chei antifurt, ba chiar si cate un surub antifurt. Apoi incearca sa vorbesti cu fostul proprietar si poate iti gaseste cheia, altfel trebuie sa iti cumperi al set antifurt sau macar patru prezoane pentru ca este riscant sa ai doar trei prezoane la roata.
In viata vestile bune sosesc in egala masura ca cele rele. (si nu este o regula)
Lucrurile pe care nu le cunosti nu au cum sa iti faca rau.
Posted 03 January 2011 - 06:40 PM
faza este ca este o cheie speciala,pt ca antifurtul nu consta intr-un prezon,pe langa cele 4 prezoane mai sunt inca 4 gauri mai mici,si acolo sunt antifurturile insurubate,sunt de grosimea unui creion.nu am mai intalnit asemenea tipuri de antifurturi.
Posted 03 January 2011 - 09:12 PM
Este destul de complicata treaba. Cred ca trebuie sa vorbesti cu un lacatus, sa vada sistemul si poate iti face o cheie. Alta solutie rezonabila nu vad, fostul proprietar nu te-a ajutat?
In viata vestile bune sosesc in egala masura ca cele rele. (si nu este o regula)
Posted 05 January 2011 - 08:31 PM
nu mai am nr de tel de la fostul propietar,o sa merg la reprezentanta sa vad poate ma ajuta cei de acolo.
Posted 05 January 2011 - 11:05 PM
La reprezentata este posibil sa iti ia si pielea de pe tine pentru asta sau sa nu te ajute deloc. Cel mai bine este sa te duci la vulcanizare, daca nu au cheie speciala pentru sistemul tau antifurt pot foarte usor sa sparga surubul antifurt. Nu este complicat, nu dureaza mult iar manopera este ieftina si nu dauneaza masinii. Singurul lucru pe care il vei pierde va fi surubul antifurt.
Posted 13 January 2011 - 08:39 PM
merci de sfaturi,am fost la vulcanizare si am rezolvat problema
Share this topic:
Page 1 of 1

Help