Page 1 of 1
Scartaie Usa Si Suspensia scartait
Posted 31 December 2010 - 07:57 PM
Salut,
1.Cand deschid usa din spate imi scartaie,si ma enerveaza la culme.....sa ung balamalele alea cu ceva?Dar cu ce?E vreun produs anume,sau vaselina?
2.Cand imi intra cineva in spate,sau pun mai multa greutate in portbagaj,imi scartaie...cred ca arcurile,sau suspensiile....ce-i de facut?
1.Cand deschid usa din spate imi scartaie,si ma enerveaza la culme.....sa ung balamalele alea cu ceva?Dar cu ce?E vreun produs anume,sau vaselina?
2.Cand imi intra cineva in spate,sau pun mai multa greutate in portbagaj,imi scartaie...cred ca arcurile,sau suspensiile....ce-i de facut?
Posted 01 January 2011 - 02:00 PM
Asta se intampla si cand nu e frana de mana trasa?
Si la mine scartaie destul de tare cand am frana de mana trasa si fac aceleasi lucruri din cauza ca saboti is uzati si prea tine frana.
Si la mine scartaie destul de tare cand am frana de mana trasa si fac aceleasi lucruri din cauza ca saboti is uzati si prea tine frana.
Posted 01 January 2011 - 02:26 PM
nu cred ca e de la frana....ca atunci cand ies oamenii din spate incepe sa scartaie....cand se aseaza iar scartaie....nus suspensiile?sau ce?(sunet=carrrcarrrcarr)
si cu usa?imi scartaie rau.....am impresia ca usa aia nu a fost folosita de cand lumea....si trebuie unsa cu ceva...dar cu ce?
si cu usa?imi scartaie rau.....am impresia ca usa aia nu a fost folosita de cand lumea....si trebuie unsa cu ceva...dar cu ce?
Posted 01 January 2011 - 03:10 PM
Usa o ungi cu vaselina siliconica, daca te duci pe la baeti la AutoHunter vezi ca au spray.
Si eu am aceiasi scartaiala dar stiu sigur ca sunt duse amortizoarele plus ca banui si arcurile de o uzura mare. Primavara asta o sa le schimb si ne auzim atunci. Bafta!
Si eu am aceiasi scartaiala dar stiu sigur ca sunt duse amortizoarele plus ca banui si arcurile de o uzura mare. Primavara asta o sa le schimb si ne auzim atunci. Bafta!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
Posted 01 January 2011 - 03:16 PM
mersi....oricum in seara asta am sa mai deschid un topic sa ma ajutati cu cv.mersi muult!
Posted 01 January 2011 - 03:54 PM
Pai exista deja topic deschis pentru cutia de viteze. Te rog sa postezi acolo daca ai probleme. Bafta!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
Posted 01 January 2011 - 09:16 PM
amz, on 01 January 2011 - 03:16 PM, said:
in seara asta am sa mai deschid un topic sa ma ajutati cu cv.mersi muult!

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
Posted 06 January 2012 - 09:44 AM
Si la mine scartie pe spate...de la bucsaraie cred.... scartie numai cand ploua afara sau e umezeala,cand o scot de la spalatorie....
Posted 07 April 2012 - 08:52 PM
Mar1uS, on 06 January 2012 - 09:44 AM, said:
Si la mine scartie pe spate...de la bucsaraie cred.... scartie numai cand ploua afara sau e umezeala,cand o scot de la spalatorie....
intradevar de la bucsaraie....si pe spate face urat cand este dusa bucsaraia ....daca tragi de roata simti un joc in bascula ...pe spate
Share this topic:
Page 1 of 1

Help