Am decis sa deschid acest topic (sper sa nu deranjez pe nimeni) in primul rand pentru faptul ca, tot cautant diverse informatii, rar am gasit ceva de actualitate (adica postat recent), iar in al doilea rand pentru ca mi`ar placea ca acest topic sa fie util tuturor posesorilor de Fiat Stilo si nu numai.
Am facut ieri revizia + placute fata/spate si discuri pe fata la un service partener AutoFit, cam asa:
*ulei Aral 5W40 5L - 181 lei.
*filtre Mann Filter - nu stiu pretul la filtre, dar cu tot cu ulei si manopera, 588 lei.
*placute fata REMSA - 172 lei.
*placute spate REMSA - 121 lei.
*discuri ZIMMERMANN - 190 lei/bucata.
*manopera schimbat placute si discuri - 140 de lei.
Compatibilitatea dintre placute si discuri este buna, nu scartaie, iar franarea este eficienta - atat cat se poate acum pe gheata asta.
Pistonasele de la etrierele pe spate se retrag atat prin presare cat si prin filetare cu o presa speciala (de precizat ca pe partea stanga filetul este pe invers si este mai mult chin) - asta pentru cine vrea sa schimbe placutele pe spate acasa. Cele pe fata se schimba usor.
Si inca ceva, ce nu prea isi are locul aici dar poate mi se iarta; am avut bineinteles airbag failure si la diagnoza pe calculator a zis ca este de la airbag-ul lateral WINDOWBAG-ul de pe partea pasagerului. Dupa foarte mult chin si foarte multe suruburi desfacute au ajuns baietii de la service undeva in stalpul dreapta spate unde am gasit o mufa galbena care intr`adevar era slabita, au fixat`o iar apoi a mers stearsa eroarea si acum numai apare. Mi`au zis ca este de la gropi ca masina are ceva ani si se mai slabesc...etc.
Sper ca acest topic sa fie util, si sa mai fie posesori de Stilo care sa ne impartaseasca "peripetiile" ! Pentru intrebari sau alte pareri ma puteti contacta. Numai bine.

Help