== CLUB FIAT ROMANIA==: Tremurat Volan - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tremurat Volan

#1 User is offline   trebory 

• Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto
  • An: 1997

Posted 08 February 2011 - 08:27 PM

La peste 40 de km incepe si-mi tremura volanul. Masina este un fiat punto din 1997.
Care ar putea fi cauzele?
0

#2 User is offline   jhonutz 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Punto SX 1.2 8v
  • An: 2000

Posted 08 February 2011 - 09:16 PM

cele mai dese cauze --cauciucurile fata unul sau amadoua au boalfa (rupta ramforsarea),2 la mana echilibreaza rotile .Si mai poate fi probleme la directie

This post has been edited by jhonutz: 08 February 2011 - 09:17 PM

0

#3 User is offline   trebory 

• An: 1997

Posted 10 February 2011 - 03:36 PM

Mersi frumos. Cred ca pana la urma o sa merg la un service cu ea.
0

#4 User is offline   sorrin1 

• An: 2005

Posted 11 February 2011 - 08:16 PM

View Postjhonutz, on 08 February 2011 - 09:16 PM, said:

cele mai dese cauze --cauciucurile fata unul sau amadoua au boalfa (rupta ramforsarea),2 la mana echilibreaza rotile .Si mai poate fi probleme la directie

jantele strambe , sau roata dezechilibrata.
Daca ai jantele strambe cand pui frana ar trebui sa tremure putin, daca nu e cazu sigur sunt dezechilibrate.
0

#5 User is offline   cotoi87 

• Marca: fiat
  • Model: punto
  • An: 2001

Posted 06 February 2012 - 09:21 PM

salut am si eu o intrebare am un fiat punto din 2001 problema e ca in mers cand e in viteza cateodata doar cateodata are o trepidatie foarte mare deci se scutura masina de zici ca sare de pe asfalt deci doar cand accelerez daca las acceleratia sau scot la liber dispare trepidatia la service mi-au zis ca poate fii discul de ambreaj sau placa de presiuna parerile sunt multe si contradictorii mentionez ca am schimbat gumele sunt noi si echilibrate si la liber sau daca nu calc acceleratia nu trepideaza DOAR CAND ACCELEREZ va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns pt ca la service am fost si mau spart de bani si nu au facut nimic
0

#6 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Marca: FIAT
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)
  • An: 2002

Posted 06 February 2012 - 10:03 PM

E foarte posibil sa fie ambreiajul dar in acelai timp pot fi tampoanele de motor sau de pe cutie. Si eu am avut un tremurat agresiv si pana nu am schimbat tamponul la motor, nu a disparut. Bafta!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Imagine postataImagine postata
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

#7 User is offline   byson 

Posted 24 February 2012 - 02:09 PM

View Postrobylup, on 06 February 2012 - 10:03 PM, said:

E foarte posibil sa fie ambreiajul dar in acelai timp pot fi tampoanele de motor sau de pe cutie. Si eu am avut un tremurat agresiv si pana nu am schimbat tamponul la motor, nu a disparut. Bafta!

daca ar fi tamponul de la motor ar trebuii sa trepideze tot timpul, iar cel de pe cutie ar trebuii sa loveasca nu sa trepideze cand accelerezi...eu cred ca la ambreiaj ramane problema- e prea uzat discul pe o portiune sau rupta o bucata din el si de aceea pierde sau are aderenta...parerea mea:D
0

#8 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)

Posted 24 February 2012 - 08:44 PM

Nu e adevarat, la mine nu trepida tot timpul.
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Imagine postataImagine postata
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

#9 User is offline   alexu_1.2 

• micut cu 600
  • Pip
  • An: 2004

Posted 24 February 2012 - 09:30 PM

View Postcotoi87, on 06 February 2012 - 09:21 PM, said:

salut am si eu o intrebare am un fiat punto din 2001 problema e ca in mers cand e in viteza cateodata doar cateodata are o trepidatie foarte mare deci se scutura masina de zici ca sare de pe asfalt deci doar cand accelerez daca las acceleratia sau scot la liber dispare trepidatia la service mi-au zis ca poate fii discul de ambreaj sau placa de presiuna parerile sunt multe si contradictorii mentionez ca am schimbat gumele sunt noi si echilibrate si la liber sau daca nu calc acceleratia nu trepideaza DOAR CAND ACCELEREZ va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns pt ca la service am fost si mau spart de bani si nu au facut nimic

Salut,din ce descrii tu aici e 100% ambreiajul! deci daca masina iti tremura cand accelerezi volanul cu tot cu bord si nu ti mai trage "sanatos" pt turatia pe care ti o arata in bord plsu sa nu mai zic de consumul pe care l ai, AMBREIAJUL (schimbal tot,disc,placa,rulment parerea mea) si la mn va veni schimbat aceleasi "simptome"mai ales de cand a inghetat.Stima!

View Postbyson, on 24 February 2012 - 02:09 PM, said:

daca ar fi tamponul de la motor ar trebuii sa trepideze tot timpul, iar cel de pe cutie ar trebuii sa loveasca nu sa trepideze cand accelerezi...eu cred ca la ambreiaj ramane problema- e prea uzat discul pe o portiune sau rupta o bucata din el si de aceea pierde sau are aderenta...parerea mea:D

Daca e tamponul de la motor sau cutia de viteze,eu stiu ca smuceste doar la decelerare! Stima!
0

#10 User is offline   gab1 

• An: 1985

Posted 20 April 2012 - 10:47 AM

O problema similara si la mine, doar la plecarea de pe loc si mers inapoi, nu intodeauna, tremura masina: volanul si bordul !Asta cand circul mai mult prin oras (plecari de pe loc). Cam de la a 10-a plecare de pe loc incepe sa tremure, dar nu e regula poate sa nu aiba probleme intr-o zi.
As dori sa aflu o parere de la voi! E o problema asa grava ? Risc sa raman cu masina in drum sa nu mai pot sa plec de pe loc sau sa mai merg asa pana se stica de tot ?:)
0

#11 User is offline   robertdaniel 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 21 April 2012 - 09:57 AM

mergi asa si cand ai bani schimba chitu de ambreiaj
0

#12 User is offline   Mar1uS 

• Model: Punto 1.2 8v EL

Posted 21 April 2012 - 10:13 AM

La mine cu ambreiaj nou .... am aproape 10.000 de cand l-am schimbat si tot imi tremura....mi-au ramas sa schimb suportii de la motor si ala de la cutia de viteza.... Si ca sa nu imi mai trebuie la plecarea de pe loc o urc mai sus in ture...1500-1800rot/min...Mi-a mai zis cineva sa nu fie volanta unu pic ovalizata...cine stie ..
:lavolan:
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Piese auto second-hand FIAT, Alfa Romeo