Salut! Am o problema cu usa dreapta fata, nu se inchide, celelalte usi se inchid. Am dat jos fata , dar nu am reusit sa dau jos placa metalica fixata pe usa. Am incercat sa inchid cu cheia si nu se inchide nici asa . Pe celelalte usi actioneaza inchiderea. Cum pot sa dau jos placa metalica fixata pe usa?
Multumesc!
Page 1 of 1
Nu Actioneaza Inchiderea La Usa Dreapta Fata !pp
Posted 18 February 2011 - 08:50 PM
Salut!
Intai fixeaza geamul de usa cu niste scotch sus cu raspundere sa nu cada cand il separi de macara. Dupa asta dezfaci placa metalica. O sa-ti dai seama ce e de facut pe moment, nu e greu
Cand ai terminat cu placa metalica scoate mufa de la broasca, curat-o si pune-o la loc
Asta am patit si eu la o usa din spate si era din cauza mufei care nu facea contact bine. O iarna am stat cu usa din spate deschisa si noaptea
Bafta!
Intai fixeaza geamul de usa cu niste scotch sus cu raspundere sa nu cada cand il separi de macara. Dupa asta dezfaci placa metalica. O sa-ti dai seama ce e de facut pe moment, nu e greu
Cand ai terminat cu placa metalica scoate mufa de la broasca, curat-o si pune-o la loc
Asta am patit si eu la o usa din spate si era din cauza mufei care nu facea contact bine. O iarna am stat cu usa din spate deschisa si noaptea
Bafta!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help